Sajnos nem tudom felnevelni a gyermekem, ezért az örökbe adás mellett döntöttem. Egy hetem van vissza, és már csak annyit nem tudok, hogy szülés után meddig kell bent maradnom a kórházban?
A valóságban egyáltalán nem kellene annyit ott ülnöd, komplikációmentes szülés után néhány órával már elhagyhatnád a kórházat.
A helyzet azonban az, hogy a kórháznak konkrét anyagi érdeke, hogy minimum 3 napot ott tölts, mert csak így kapják meg az OEP-től a pénzt, ami utánad jár.
köszönöm a válaszokat.
nem tudom, hogy milyen lelki állapotban leszek.
ha úgy döntök saját felelősségre hazamehetek, nem?
remélem minden rendben lesz, még egyszer köszi a sok választ.
A doki tudja, hogy lemondasz a gyerekről?
Ha minden rendben elvileg hazamehetsz, de kérdezd meg a dokit is.
tudja az orvos, persze csak erről még nem esett szó, hogy akkor meddig is kell bent maradnom.
vasárnapra vagyok kiírva egyébként.
Minden tiszteletem a Tied!
A kórház nem börtön, akármikor hazamehetsz onnan. Ha nem bírod lelkileg, nyugodtan hazamehetsz. Problémamentes szülés után csak azért tartanak bent három napig, mert úgy fizet a kórháznak a Tb.
Minden tiszteletem a Tiéd,
nem tudom, hogy a helyedben hogy tudnám ezt végig csinálni. Egyébként szerintem nem engednek haza rögtön szülés után, gondolom meg kell várnod neked is a 3 napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!