Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 2 héten belül nem fogok...

2 héten belül nem fogok megszülni?

Figyelt kérdés

Már 3x voltam CTG-n,szinte semmi fájást nem mutatott ki.UH szerint 2héttel nagyobb a babám.A méhszájam 36 hetesen 1000 volt.Sokat keményedik a hasam,nyákdugó még nem távozott.A hasam sem ereszkedett le :-( Már annyira túllesnék már rajta.

38 hetes (első babás)

2009. aug. 5. 09:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát ezt csak a kis lurkód tudhatja,hogy mikor szeretne kijönni...:-)Reméljük minél hamarabb!Nekem nem voltak ilyen tüneteim,és mégis a 38. héten szültem.Sok sikert!

2009. aug. 5. 09:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Nyugi,nálam ugyanez...

ctg-n semmi,folyamatosan keményedek,teljesen zárt vagyok.A hasam nem ereszkedett le nekem sem.

Első babás,39 h

2009. aug. 5. 11:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem kell aggódnod! Mindennek megvan a maga ritmusa! Tudom, hogy már kimerült vagy, szeretnéd is látni a kis lurkód, de majd megindul a szülésed! :)

az, hogy keményedik a hasad, teljesen normális, készülődik! :) a hasad is lejjebb fog kerülni! 38 hetesen még nyugodtan maradhat bennt a babád! Az UH tájékoztató jellegű. Lehet, hogy 2 héttel nagyobb a baba, de ez lehet genetika, vagy egy kis hús/izomgombóc ;)

Légy türelemmel!

"Fájást" meg akkor mutat a CTG, ha épp keméényedik is a hasad, lehet, hogy abban a 20 percben épp nem volt keményedésed! ez sem baj! A "fájás"mérőre nem kell 100%-osan hagyatkozni! ;)

Sétálj, olvass, hallgass zenét, beszélgess a Babáddal, Pároddal, és nemsokára el fog jönni az idő, mikor már a kis csöppség is úgy érzi, hogy itt a helye! :) Jó dolga van neki odabent, miért is hagyná még ott, ha jól érzi magát! :)

Boldog heteket/napokat! :)

www.fru.szimpatikus.hu

2009. aug. 5. 11:21
 4/5 anonim ***** válasza:

én is ugyanígy vagyok, 2 héttel nagyobb a baba uh szerint, fájást nem produkáltam mialatt mérték, a hasam fenn van, méhszáj hetek óta 2100.

38+5 vagyok, nem tudom meddig akar még benn növekedni ez a kisfiú:) mindenesetre holnap telihold lesz, hátha!

2009. aug. 5. 16:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet tudni, bármikor beindulhat a szülés, teljesen zárt méhszájnál is.

Most a héten hidegfront is van, és tényleg telihold lesz holnap hajnalban. (ma éjszaka)

Már én is türelmetlenül várom a napot, minden rezdülésre azt hiszem, hogy itt az idő. :o) Nehéz ez az utolsó pár hét.

37 hetes kismama

2009. aug. 5. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!