Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 18:20 óta nézem a fájásokat,...

18:20 óta nézem a fájásokat, kb 5-7 percenként jelentkeznek, néha mintha valami folyna belőlem, olyan az állaga, mint egy vizes folyás?

Figyelt kérdés

Nem ömlik,csak ha odanyúlok a "bejárathoz" érzem,hogy teljesen vizes. a fájás sem fáj annyira,hogy ne tudjam elvisel. Fáj,fáj,de nem kaparom a falat. szinte érzem,hogy jönni fog,akkor elkezd fájni a derekam,bekeményedik a hasam és mindkét combomba beszúr egy ideg. Szerintetek? A kórház 3 percre van egyébként.

40 hkm

2012. okt. 5. 19:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%

Én mennék!

Gratulálok! :)

2012. okt. 5. 19:37
 2/15 anonim ***** válasza:
:-) holnap ( vagy még ma??) egy új kis élettel gazdagabb lesz hazánk:-) valószínű a magzatvíz csordogál:-) csomag legyen kéznél :-) könnyű szülést és sok boldogságot az új kis jövevényhez!!!!:-)
2012. okt. 5. 19:41
 3/15 A kérdező kommentje:
Elmentem pisilni,szárazra töröltem,de mire bejöttem a szobába (3 lépés) megint totál nedves. Bocsi,hogy ilyen hülye vagyok,tényleg nem direkt csinálom :) csak szeretnék okosabb lenni. Na és a fájás? Hogy egyáltalán nem elviselhetetlen? Simán tudok csevegni a párommal közben,meg melegíteni neki a vacsit,stb.
2012. okt. 5. 19:46
 4/15 anonim ***** válasza:
64%
A magzatviz folyik, minél elöbb menj be a kórházba, mielött OTTHON lesz meg a babád.
2012. okt. 5. 19:47
 5/15 anonim ***** válasza:
51%
A fájások az elején még nem feltétlen olyan vészesek! De ami folyik az tuti magzatvíz :)) Könnyű szülést!!
2012. okt. 5. 19:50
 6/15 anonim ***** válasza:
51%

Szia!! Nyugi a fájások majd erősödnek, nekem is így kezdődött, még az öt percesek is elviselhetők voltak. Aztán beindult a buli és kapartam volna a falat. Szerintem a magzatvized csordogál, szóval menj be kórházba, mert ott okosabbak, mint mi itt.

Könnyű szülést!!!

2012. okt. 5. 19:52
 7/15 anonim ***** válasza:
51%
Hát én a helyedben nem vacsit melegítenék meg itt csevegnék hanem 3 perc alatt beérnék a kórházba :D Folyik a magzatvíz, 5 perces fájásaid vannak... Tuti hogy szülni fogsz! Gratulálok és könnyű szülést, sok vidám percet a kicsihez :)
2012. okt. 5. 19:52
 8/15 anonim ***** válasza:
79%
:)
2012. okt. 5. 19:55
 9/15 anonim válasza:
79%
remélem már a kórházban vagy :) az én párom is így kezdte és már lassan 4 hónapos a kicsike :)
2012. okt. 5. 19:56
 10/15 anonim ***** válasza:
79%
majd ird meg mi lett!
2012. okt. 5. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!