Vajúdáshoz nálunk a kórházban vinni kell vattát, papírvattát hajtogatva. Hogyan kell hajtogani?
még ilyet nem is hallottam.. a kórházban nincs ágynemű meg ilyenek? Ágyat ne vigyél magaddal?
(bocsánat hogy nem a kérdésre válaszoltam, de ezen nagyon kiakadtam)
Érdekes...
Mire kell a vatta? Az infúzió után törölgetni a vért a karodból? Vagy a szülés utáni vérzéshez?
Vajúdás közben minek vatta? Nem mondták?
Vegyél gézlapot,egyszer kötszer patikában kapható és abba tekerd bele...inkább csináld meg otthon minthogy ott kelljen...csak simán hajtogass bele lapvatttá...
Amúgy én sem értem ezt,főleg nem bajúdáshoz hiszen akkor már nem engednek semmit...hmmm érdekes kórház:D
Nekem nem vattát kell vinnem,hanem amin csodálkoztam,hogy lázmérőt!
Nincsen lázmérőjük?Mondjuk sajnos elég szegény a kórház.
De a vattát én sem értem...nem mondták mire kell?
Hát igen!!!
Ez sajnos szegénységi bizonyítvány Magyarországról!
Kérdem én,hova megy a sok tb,amit levonnak tőlünk?
Nálunk is kell vatta és géz, de szülés után. Vizitkor megnézi a doki, és ebből látja, hogy mennyire tisztulsz, és mi jön ki belőled. Vizit után már lehet cserélni betétre.
Steril vattát vegyél. Én kicsit hosszabb darabokat vágtam mint a betét, mert nagyobb esélye van elcsúszkálni. Ezután egyszerűen tekerd körbe steril gézzel.
Szép szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!