Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után 6 hétig óvszerrel...

Szülés után 6 hétig óvszerrel sem lehet szeretkezni?

Figyelt kérdés

2012. okt. 2. 18:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
71%

Most le leszek pontozva, de nem baj!

Mi szülés után 4.héten együtt voltunk, persze óvszer mellett, a behatolást lassú és óvatos volt, így nagyon jó volt az egész! Én már szülés után 2.héten nagyon vágytam a szexre, de még türtőztetni kellett magunkat, pedig a vérzésem pont 2.héten múlt el teljesen, semmi vágás, repedés nélkül megusztam a szülést, de azért bent tényleg regenerálódni kell még! Azért ne a 2. héten próbálkozzatok be :)

2012. okt. 3. 11:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem még szülés után 3-4 hónappal is fájt,pedig császáros voltam!
2012. okt. 3. 12:07
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam senkit,se fel,se le,tényleg nem én voltam!Én elfogadok bármilyen véleményt,egyszerűen csak feltettem a kérdést.Egyébként már 5.héten vagyunk.
2012. okt. 3. 21:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon fáj még most is pedig már 3 hónapja szültem. Amikor 6 meg 8 hét után próbáltunk először együtt lenni könyörögtem, hogy hagyjuk abba....
2012. okt. 4. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!