Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Indul a szülés? Ha ez ˝előjel˝...

Indul a szülés? Ha ez ˝előjel˝, mikorra várhatóak a fájások? Nálatok hogy volt?

Figyelt kérdés
Egész éjjel morogtak a beleim,pedig vacsorát nem is ettem tegnap este.Ma még szó szerint most álltam fel először a wc-ről,hasmenésem van.Rettenetesen csikar a hasam,közben lever a víz.
2009. aug. 4. 11:46
 1/8 A kérdező kommentje:
39 h
2009. aug. 4. 11:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt hasmenésem, de csak egyszer. aztán éjjel 2.től jóslók, másnap 16 hkor kórház aztán 21.00 szülés.

Fájásokat nem érzel? Azért ha tovább tart hívd fel a dokit nehogy valami más legyen.

Reméljük ma már babázol.

Minden jót.

2009. aug. 4. 11:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Fájásaim nincsenek..itt-ott keményedik a hasam,de az már régebb óta.Gondolkoztam,hogy ehettem e valami olyat,de nem.
2009. aug. 4. 12:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet indulgat,de a sima hasmars nem feltétlenül jelzi azt...mmint önmagában...

Azért figyelgess,tudod ha folyik a víz,hanyatt fekvés azonnal:)Ha a fájások jönnek nézd az időt;)

Könnyű és gyors szülést;)

Puccóka nektek:)

2009. aug. 4. 12:50
 5/8 A kérdező kommentje:

Hanyatt fekvés?Erről még nem hallottam.Miért?Nehogy besodródjon a köldökzsinór,vagy miért?

Köszi a válaszokat!

2009. aug. 4. 12:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Én még csak 36 hetes vagyok, de ma reggel háromszor voltam wcén, ebből kétszer ment a hasam.Este nem aludttam szinte semmit, úgy izzadtam.Fájásaim nincsenek.

Igaz én hashajtó szirupot ittam reggel, mert székrekedésem van, és remélem csak az hajtott meg annyira, de még szinte le sem ért, és már mentem is wcre.

Azóta semmi, ettem is már.

Én megijedtem, mert nem akarnék még szülni.

Engem ez a front is megviselt reggelre, de már az is elmúlt.

Neked már akár előjel is lehet.

Szép szülést.

2009. aug. 4. 13:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hanyatt igen,pont azért amit írtál:)
2009. aug. 4. 15:15
 8/8 A kérdező kommentje:

Értem.

Köszönöm.Már elmúlt a hasmenés,nyilallgat a derekam,szerintem már nincs sok hátra.Már nagyon várom!

Mindenkinek Boldog Babavárást!

2009. aug. 4. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!