Szülés után a kórházba szükség van mellszívóra?
Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 10:17
1/7 anonim válasza:
Nekem azt mondta a nőgyógyászom,hogy vigyek.Hogy tényleg szükség van/lesz e rá...nem tudom.
39h
2/7 anonim válasza:
Ha minden rendben van, és a harmadik napon hazaengednek, akkor nem valószínű. Ha úgy alakul, h' tovább lesztek bent, akkor szükség lehet a fejésre, de nem minden kórházban engedik a saját mellszívót használni. Ahol én szültem, ott kifejezetten tilos volt saját eszközt használni: Medela gépek voltak, ahhoz kaptunk steril szereléket, és a lefejt tejet steril pohárból vagy steril kórházi cumisüvegből lehetett odaadni a babának. Mindenképpen kérdezz rá előzőleg az adott kórházban, az a legegyszerűbb.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat.
2009. aug. 4. 10:35
4/7 anonim válasza:
Szia, nekem szükség volt, amikor beindult a tejem, azaz belövellt, nagyon kemény lett a mellem és tele lett csomókkal, ráadásul a picivel bénáztunk is az elején, ezért nagyon jól jött, hogy le tudtam szívni, mert másnapra lehet, hogy tej-lázam lett volna, ha nem ürítem, aztán már bimbóvédővel ment a szopi.
5/7 anonim válasza:
Nekem is kellett a mellszívó. 2 nap estéjére nagyon sok tejem lett és a kisfiam nem evett annyit. így mondták, hogy fejjem le, még jó hogy vittem!
Érdemes bevinni, nem sok helyet foglal.
6/7 anonim válasza:
Szerintem mindenképp. Engem császároztak, de másnap elkezdtem fejni igaz csak pár csepp jött ki, de azért fejtem mindíg. És már a 3. nap be is lövelt, pedig császárosnál később szokott. És rengeteg tejem volt, még a fagyó is tele volt szinültig.
7/7 anonim válasza:
Nekem nem kellett, mert 3. nap jöttünk haza.
De ha tovább maradtunk volna, kellett volna...
Szerintem tedd be, nem foglal nagy helyet. Inkább vidd el feleslegesen, mint sírj a fájdalomtól, hogy kemény a melled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!