Budapesten-hol szüljek?
Nemrég költöztünk Pestre,nincsen még orvosom,és kórházak ügyében is elég tanácstalan vagyok.A Szent Jánost,Margitot és Uzsokit ajánlották az ismerőseim-kinek milyen tapasztalata van?
Fontos,hogy alapvetően természetes pártiak legyenek,és,hogy találjak egy nagyon jó orvost:)Köszönöm
Én az Uzsokiban szültem,szép,felújított a kórház,kedvesek az ott dolgozók!
Ha délelőtt szülsz akkor a 4.nap mehetsz haza,ha délután akkor a 5.nap!
Én az elsőt a margitban szültem, és most is ott fogok. Nagyon jók a tapasztalataim.
De sajnos idén hozzácsaptak egy csomó új területet, rengeteg szülés van, és kevés ember. Állandóan panaszkodnak az ott dolgozók, nehéz időpontot kapni, stb. Ha fogadott dokid van, akihez magánrendelésre jársz, akkor azért ez nem fog érinteni.
Én a helyedben amúgy azt a kórházat választanám, amelyik közel van. Nem mindegy, mennyit utazol a vizsgálatokra, ill. adott esetben szülés előtt.
Az Uzsokit kilőttem,mert elég messze van tőlünk,és sikerült beszélnem telefonon a doktornővel,nem igazán volt szimpi.
Legközelebb a Margit vagy a János lenne.
Margitnak jó nagyon a honlapja,úgy látom,felújított,láttam róla egy videót is a 9honap.com oldalon,ott nyilatkozott egy doktornő-Szigethy Adrienn-esetleg őt nem ismeri valaki?
Szent István.
0-24ben együtt lehetsz a babával, egy ágyas szülőszobák vannak, de van alternatív szülőszoba is (kád, bordásfal, franciaágy). Apuka végig bent lehet veled, nem kell műtős ruhába öltözni. Törekednek a gátvédelemre és támogatják a szoptatást.
Én vagyok a margitos - látásból ismerem a doktornőt, és nekem szimpi, de személyes kapcsolatom nincs vele.
Viszont a másik dokinő (Balogh) elég nyers modorú, őt nem ajánlom (ha már nőt szeretnél).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!