Hogyan érdemes szoptatni? A pólya a legjobb? Vagy elég a szoptatós párna használata?
Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 15:48
1/6 anonim válasza:
Nekem fektetve jött be legjobban, pólya és párna nélkül. Amúgy egy párna hasznos, ha ülve szeretnéd szoptatni. Pólyát nem próbáltam, de meleg lett volna.
2/6 anonim válasza:
Én ülve szoptatok pólya és párna és minden grabanc nélkül. Ne foszd meg magad attól az érzéstől, hogy magadhoz öleled a babád. Igen ritkán fekve, de nekem az olyan rideg.
3/6 anonim válasza:
Simán ülve, mindenféle kellék nélkül szoptatok.
4/6 anonim válasza:
Szia
Én fekve szoptatok úgy a legkényelmesebb, mivel első baba így azért gyakoroltam ülve is simán pólya és párna nélkül, mert vannak olyan helyek,helyzetek mikor ülve kell megoldani.
5/6 anonim válasza:
Nekem fekve a legkényelmesebb, jól össze tudunk bújni a kislányommal. Ehhez csak egy párnát használtam az első 3-4 hétben, hogy megtámasszam a gyerkőcöt, ne boruljon hanyatt. De már ez sem kell.
Ülve szopizáshoz kell egy jó fotel neked, meg egy párna, amivel alátámasztasz a gyereknek, hogy ne kelljen annyira tartani.
Nekem van pólya, de 40 fok kánikulában nem használtuk, szopis párnát meg nem vettem, mert a fentiekkel jól elvoltunk.
6/6 anonim válasza:
én fekve szoptatok pólya nélkül, zsepivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!