Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet ezt szoptatás alatt...

Lehet ezt szoptatás alatt kezelni?

Figyelt kérdés
Terhesség alatt szívritmuszavarral voltam kivizsgáláson,de nem találtak szervi eltérést,a szív túlterheltségével magyarázták,de szülés után sem múlt el.Mivel eléggé szorongós típus vagyok,gyanítom,hogy emiatt lehet ez a tünetem.Olyan érzés,mintha néha bedobbanna egy nagyot a szívem.Hasonló tapasztalatok?
2009. aug. 3. 08:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem érettségi óta (10 éve) van ilyesmim. Nem nagyon tudsz vele mit kezdeni, próbálj nem idegeskedni, meg stresszelni, de tudom könnyű mondani. Amikor engem kivizsgáltak, az orvos egy negyed Betalocot irt fel, de azt modnta, ha nem akarom, ne szedjem, mert ez nem sok...ja és nekem akkor volt erős ez a bedobbanásos dolog, amikor dohányoztam, és fáradékonyabb voltam. Mostanában ritkán érzem.
2009. aug. 3. 08:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Én sosem dohányoztam,de valóban nagyon stresszes az életem,sokat aggódom a baba miatt és van még 3 gyerkőcöm mellette,úgyhogy nem egyszerűek a napjaim.Így nehéz nyugodtnak lenni,de igyekszem.Azért ez nem egy életveszélyes állapot,ugye?
2009. aug. 3. 08:49
 3/3 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Nem életveszélyes, ne aggódj! Ha megnyugtat, próbáld kivizsgáltatni, hátha mondanak valami okosat.
2009. aug. 3. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!