Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szolnokon tényleg nem fogadják...

Szolnokon tényleg nem fogadják a 25 hétnél fiatalabb koraszülötteket?

Figyelt kérdés
Akkor hol fogadják az Alföldön?

#25. hét #koraszülöttek fogadása
2012. szept. 26. 10:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mondta valaki, hogy veszélyeztetett terhes vagy? Vagy koraszülött gyanús? Csak azért kérdezem, mert nekem a sok keményedés,görcsölés miatt kellett napi 3x2 szednem, ma már 3x1. Az enyém is nyitva van 1újjnyira a kezdetektől de az orvosom nem mondta, hogy bármi baj lenne. Napok óta én is érzem a feszülő érzést a hüvelynél, de ez nem azt jelenti, hogy lassan szülni fogsz. Jobban jársz ha nem a hetényibe kerül.. az a kórház .... no comment (szolnoki vagyok 23hkm)
2012. szept. 26. 21:28
 12/12 A kérdező kommentje:

Még csak 21 hetes vagyok,a doki azt se mondta,hogy paff,csak a leleten volt rajta,a méhszáj érték,meg írt ki magnéziumot. A neten néztem utána,mit is takar az érték,és mivel az együtt lét óta folyamatosan vannak ilyen-olyan érzéseim,plussz a védőnővel beszéltem,így jobbnak látom,ha minden eshetőségre felkészülök! Ma éjszaka már enyhe jóslóm is volt,reggel az oviból a boltba tartva már éreztem,hogy jobb lenne pihennem,pedig reggel 2 mg-t nyeltem le! Egyre jobban aggódom... Biztos,hogy ez az aggódás -rágódás sem tesz jót,de nem tudok nem ezen agyalni! Szeretném a lehető legtovább kihúzni! Én a január közepét "tűztem ki",hogy legalább addig maradjon bent- akkor már 35-36 hetes lenne,az már nem olyan vészes.

Azért gondoltam Szolnokra,mert az közelebb van,ha oda kerülne a sor (amit nagyon nem szeretnék!!) akkor úgy is bent kellene hagynom,de sűrűbben tudnék bemenni Hozzá,mint ha Debrecenben lenne...

Köszönöm Mindenkinek a választ!!

2012. szept. 27. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!