Szolnokon tényleg nem fogadják a 25 hétnél fiatalabb koraszülötteket?
Még csak 21 hetes vagyok,a doki azt se mondta,hogy paff,csak a leleten volt rajta,a méhszáj érték,meg írt ki magnéziumot. A neten néztem utána,mit is takar az érték,és mivel az együtt lét óta folyamatosan vannak ilyen-olyan érzéseim,plussz a védőnővel beszéltem,így jobbnak látom,ha minden eshetőségre felkészülök! Ma éjszaka már enyhe jóslóm is volt,reggel az oviból a boltba tartva már éreztem,hogy jobb lenne pihennem,pedig reggel 2 mg-t nyeltem le! Egyre jobban aggódom... Biztos,hogy ez az aggódás -rágódás sem tesz jót,de nem tudok nem ezen agyalni! Szeretném a lehető legtovább kihúzni! Én a január közepét "tűztem ki",hogy legalább addig maradjon bent- akkor már 35-36 hetes lenne,az már nem olyan vészes.
Azért gondoltam Szolnokra,mert az közelebb van,ha oda kerülne a sor (amit nagyon nem szeretnék!!) akkor úgy is bent kellene hagynom,de sűrűbben tudnék bemenni Hozzá,mint ha Debrecenben lenne...
Köszönöm Mindenkinek a választ!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!