Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Bármelyik kórházban szülhetek?...

Bármelyik kórházban szülhetek? Vagy csak abban, ahova tartozok lakcím szerint?

Figyelt kérdés

A 19. kerületben lakom. Területileg az Istvánba tartoznék. De az a kórház valamiért nem szimpatikus nekem. A lányomat is a Dél-Pestiben szültem, és most is ott szeretnék. Akkor a 18. kerületben volt lakcímem, oda is tartoztam. De most amúgy is átszervezték, és mind a két kerület az Istvánhoz tartozik.

Nincs fogadott orvosom. Sztk-ba járok, viszont nem ide a kerületbe, hanem a 18-ba, ahova a lányommal is jártam. A doki szimpi volt, nem akartam variálni.

2012. szept. 25. 00:17
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Maga a rendszer nem tetszik. Az, hogy 0-24-ben kint vannak a babák, bárki bejöhet a kórtermekbe. A Dél-Pestiben csak üvegen keresztül lehet megmutatni őket, és senki nem jöhet be még a folyosóra se. Így nem nézi mindenki azt, hogy hogy szoptatok, stb.

Tudom, hogy sokaknak meg ez nem tetszik, de én "ezt szoktam meg", és nekem ez így teljesen jó volt.

Este 10órakor elvitték a törpéket, és reggel 7kor hozták vissza őket. Lehetett éjszaka rendesen pihenni.

Utolsó: én jelenleg Dr. Zeitler Miklóshoz járok, de inkább Dr. Séra Pétert ajánlanám. HOzzá nagyon sokan járnak, de szimpibb sokkal, csak én már nem akartam variálni. A lányommal is hozzá jártam, így most is.

2012. szept. 26. 21:48
 12/13 anonim ***** válasza:
köszönöm!Ebben igazad van amit írtál,hogy más is bejárkál a kórtermekbe na ez az amitől én is tartottam.. ne legyenek bent mikor szoptatok,vagy kínlódok vérzek..nekem nagy szerencsém volt, mert volt szabad egy ágyas így teljesen más volt ,a férjem is velünk volt végig!
2012. szept. 27. 13:21
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem meg kifejezetten tetszett, hogy be lehetett jönni, odaadhattam a babámat akinek akartam, nem kellett kimenni sehova, hogy találkozhassak a látogatókkal :)

Na persze mindenkinek mások az igényei :)

2012. szept. 27. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!