Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A debreceni klinikán ismertek...

A debreceni klinikán ismertek jó szülésznőt?

Figyelt kérdés

Fogadott dokink nincs, de szülésznőt szeretnénk. A klinikán fogok szülni, de sajnos nem ismerek ott senkit. Valaki tudna nekem jó szülésznőt ajánlani? Hálás lennék, ha privátban elküldene egy nevet és egy telefonszámot, illetve azt, hogy mennyiért dolgozik vagy mennyit "illik" neki adni?

Köszönöm!

30 hetes kismama

2012. szept. 19. 12:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekünk Magos Andrea volt a szülésznőnk. Nem fogadott volt, ezért árat nem tudok mondani, de így is nagyon rendes volt. Éppen ő volt éjszakás.
2012. szept. 19. 14:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi 30ezret adtunk tavaly.
2012. szept. 19. 17:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2012. szept. 20. 08:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Vass Melinda. Mindkét babámat nálas zültem fogadott orvos nélkül. Azt mondom neked - de még a férjem is ezt mondta - hogy ha ő nincs, talán nem is tudom végig csinálni!!!!! Nincs az a pénz, amit sajnálnék tőle!!!!! Szerintem a Világ legemberibb, legodafigyelőbb szülésznője!!!!! Maximálisan ajánlom neked!!!!! A kisfiam suületése után 2009-ben 15000-et adtunk neki és tavaly decemberben a kislányom érkezésekor pedig 20000-et!!! Nem húzta a száját hogy kevés, nem egy pénzéhes valaki... maximálisan őt ajánlom!!!!!!

2012. szept. 20. 13:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, köszönöm szépen! Esetleg el tudnád küldeni privátban a telefonszámát?
2012. szept. 20. 16:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Szutorné Erzsike elérhetőségét tudja valaki? Vélemények róla?
2013. okt. 29. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!