Gátmetszéses szülés után milyen hashajtót használtatok?
Első szülésem után kaptam a kórházban vmi tablettát, ami nem hatott vagy egy napig, utána bevettem még egyet, de akkor meg brutál hasmenés tört rám.
Ezt most nagyon szeretném elkerülni!
Szerintetek a Guttalax csepp, vagy hasonló nevű tabletta,vagy kúp jó ilyen helyzetben?
Más kórházban is erőltetik ezt a nagy Wc-zési projektet gátmetszés után? Ha belegondol az ember, egy beöntés és szülés után túl sokat nem eszik az ember, de az "alkotás" az persze kötelező...
Értem én, hogy valamikor a kórházi ott tartózkodás alatt jó,ha tud az ember egy nagyot "alkotni"...! No de pl. én késő du. szültem, aznap este kérdezték,hogy "Na, volt már nagy Wc-n,anyuka?" Hát nem voltam, épp csak vacsoráztam egyet,"Ja, akkor vegyen be egy tablettát" No ez a tabletta nem hatott reggelig, tehát délben kaptam még egyet, amitől olyan, de olyan hasmenésem lett, hogy amíg a kórházban tartózkodtam, úgy fostam, mint egy liba. (Már bocsánat a kifejezésért!)
2-3 kg-ot le is adtam rögtön.
Nos, talán érthető, hogy valami kíméletesebb hashajtásra vágyok. Az orvosom szerint ez,h ilyen hamar kell nagy vécézni,kőkorszaki-módszer, elavult.
Ja,és csak a gátmetszésesek állapota érdekelte a nővéreket. Sote I. 2010 ősze
Köszönöm a válaszaitokat!
Kb. annyira félek most ettől a hasmenéstől, mint a szüléstől. :(
Lehet, h csak annyit teszek majd,h az első tabletta után több időt hagyok a szervezetemnek.
Kedves 10. Válaszoló, az a kanalas gyógyszer volt a Duphalac :-)
Én is a Bajcsyban szültem (2011. március), bent is azt adták, meg a dokim is azt javasolta terhesség alatt és utána is. )
9. voltam.
Szia!
Nálunk (Salgótarján) Laevolac szirupot adtak. Ettől függetlenül minimális székletem volt majd' két hétig. Utána viszont brutális volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!