Ti h viselkedtetek a szülőszobán? Úgyértem, h kiabáltatok-e, nyögtetek-e stb?
Néha hangosan nevettem, a kitolásnál pedig erősebben fújtam ki a levegőt. Ennyi.
Szerencsés vagyok nagyon könnyű szülés volt.
A tesóm volt velem.
Apás szülések mind. 3x.
Sosem kiabáltam.
Az első szülésem hosszú volt, nyöszörögtem.
Egyszer-egyszer el szoktam ereszteni, hogy "nem bírom tovább".
Bár a harmadik szülésem annyira gyors volt, hogy ott erre nem maradt időm. :o)
eleinte tök kulturált voltam,aztán amikor 24 óra vajúdás,0 tágulás és e miatt 0 fájdalomcsillapítás,de folyamatos hányás,és fájdalom után voltam,akkor már ordibáltam. jött is a szülésznő h ne kiabáljak,mondtam h más is kiabál,erre ő: de ők SZÜLNEK! én meg: én is szülnék ha tudnék b+pedig ne is vagyok káromkodós.
sztem ha mennek a dolgok a maguk útján,vagyis fokozatosan tágulsz,fokozatosan nő a fájdalom akkor jól lehet bírni a fájdalmat. én sztem már teljesen kiborultam a fáradtságtól és attól h nem ment a dolog
Apás szülésnek indult, végig bent volt, de a kitolásnál kiküldtem szegényt, mai napig nem tudom miért...:(
Egyedül voltam, egy ágyasban (azaz kétágyas, a második a férjemé). És én nyögtem. De, ha éppen ordítottam volna, nem zavart volna, sem a férjemet, mert nincs szégyelnivaló ebben. Nagyon fájdalmas az egész és hosszadalmas azért, mindenki másképp éli át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!