Barbus1991 kérdése:
39 hetes kismama vagyok, és rettenetesen félek a szüléstől. Iszonyúan szorongok és nem merek beszélni róla senkinek. Lelkileg nagyon megvisel. Ez normális?
Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 20:56
11/13 anonim válasza:
Le lehet pontozni, de akkor is igazam van. Sokan szültek az elmúlt időszakban a környezetemben és mindenki mondta, hogy fájt a szülés, meg eleve a székelési inger fájás által jön létre.
12/13 A kérdező kommentje:
a kaposvári korházban.feküdtem már visszatartás végett bent pár napot és elég lekezelőek voltak a szülésznők,nővérek.az egyik frissen diplomázott doki azt mondta a 36.héten hogy még csak 32 hetes vagyok és 6 perces fájásoknál visszatartotta a babát.nemtudom mi alapján számolt,de egy idősebb doki is kiszámolta és 36 hetet számolt.ja meg aztmondta a friss diplomás hogy a 36.héten még nincs a picimnek tüdeje.tehát megvolt már egyszer a vajúdás 5 órán át tartott,és nemvoltak olyan nagy fájások és tágultam rendesen.AZÉRT félek mert lehet hogy a szülésemnél egy ilyen kontár lesz bent és egy ilyenben nemlehet megbízni.mert nem érti a dolgát.ezért félek nagyon
2012. szept. 5. 20:16
13/13 anonim válasza:
Szülés/vajúdás alatt nálam a szülésznők voltak bent, az orvos csak a kitolási szakasznál. Szerintem rezidens "kontár" nem vezethet le szülést főorvosi felügyelet nélkül. De nálam a szülésznők vezényeltek végig, csak a gátmetszést csinálta a doki, meg a stoppolást, miután megszületett a drága Fiam :)
Én is féltem a kiszolgáltatottságtól, de azt jegyezd meg: ott, akkor Te és a Baba számítotok csak, senkinek a véleménye ne érdekeljen! Legyen önbizalmad, légy határozott!
Ha apás szülés lesz, az nagyon sokat fog dobni a biztonságérzeteden :)
Könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!