Hogyan tudom megkülönböztetni a magzatvizet a vizelettől?
Már betöltöttük a 40. hetet, és reggel óta többször tapasztaltam, hogy ha lehajolok, vagy leülök, nedves lesz a bugyim. Meglepő módon főleg vizelés után érzem.
Hogyan lehet eldönteni, hogy nem a magzatviz szivárog e?
Már 2 hete nyitva van a méhszáj, és a nyákdugóból is távozott már valamennyi.
A gyógyszertárbanlehet kapni olyan cuccot amire ha rá tudod jutattni a bugyin lévő nedvességet akkor meglátod vajon vizelet vagy magzatvíz
Vaaaagy
Megszagolod.A vizelet felismerhető, mégha nem is sűrű a magzatvíz pedig elvileg édeskés szagú-ízű.
Könnyű szülést a kismamának :oD
Nem értek egyet azzal a válaszolóval,hogy a vizeletet megérzed.Nekem sajna kb a 20dik héttől inkontinenciás problémáim vannak és pont az a rossz,hogy nem érzem mikor jön,egyszer csak ott van.de még azt sem érzem sokszor,hogy a hólyagomat nyomná,viszont egyértelműen sárgás szinezetű...
Amúgy sztem a friss vizeletnek sincs mindig szaga..csak ha már el kezd bonlani,de az már gáz ha alattad csinálja...ugyhogy sztem azért kérdezz rá a dokidnál.31hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!