Győri kórház szülészetén javult a higiénia?
Figyelt kérdés
Két és fél éve szültem, és ismét babát várok. Tapasztalatok: szülés után együtt tusoltam az elkülönítős cigánylánnyal, el volt dugulva az előtér is, vérdarabkákban (máséban) cuppogtam, ha zuhanyozni mentem, ő meg ott lalázott a tetűsapkájában, és a róla lefolyó vízen keltem én át, mert repülni nem tudok. A wc-ben vágni lehetett a füstöt, külön jó, mert asztmás vagyok. Aztán a látogatási rend lesz@rása...hogy ott szoptatok és betódul 3-4 férfi a szobatárshoz. Meg a hajnali 5-ös ajtókivágós "takarítás." Azóta mi a helyzet? Mert a VIP-szobát fontolgatom. Ne értsetek félre, nem vagyok egy Barbie-baba, sem egy sznob, de ezt nem szeretném újra átélni.2012. aug. 30. 15:20
1/6 anonim válasza:
6 hete szültem. Hát nem sokat változott. Látogatási rend továbbra sincs betartva. Egész nap átjáróház. Viszont nem 5-kor volt takarítás, legalábbis a szobákban nem. Én reggel mentem zuhanyozni, amikor frissen volt felmosva. Wc délben, délutánra már ocsmány. Azért egyszer-egyszer felmosták napközben is, ha valaki ott ázott el. Cigiszagot többször éreztem, és szerintem még a látogatók is ott füstöltek.
2/6 anonim válasza:
húha...bíztató.Nemsokára én is ott szülök :(
38hkm
3/6 anonim válasza:
Első vagyok. Azt mondta a védőnő , hogy ruhát vigyek be a gyereknek, mert nem mindig tudnak adni. 3 pelenkát kapunk naponta. De ami a legelkeserítőbb volt, hogy 2 napig nem fürdették a gyerekeket, mert nem volt mibe megtörölni őket.
4/6 anonim válasza:
4hete szültem Győrben. Szerencsém volt, mert egyágyas szobát kaptam. Így mások látogatói nem zavartak. Zuhi reggel... Vagy a hátsó zuhanyzóban, ami a szülészetnél van. Ott a WC-k is jobb állapotban vannak. Amikor én szültem szinte teltház volt, de a babám minden nap fürdették. És csak akkor adtak rá kórházi ruhát, ha én nem vittem. De nem volt kötelező saját ruhát vinni. A kórházi is teljesen megfelel arra a 3napra.
5/6 anonim válasza:
Én is 4 hete szültem Győrben,de ennyire nem volt rossz a helyzet.Eldugulás nem volt,sőt lehet én úsztam meg de cigiszagot se éreztem.A szülőszoba oldali zuhanyzót és wct használd,az szebb és tisztább.A szobatársamnak szóltak,hogy hozasson be ruhát,mert a kórháziak már nagyon vackok,pelus napi 3 és az utolsó nap nálunk is csak popsimosás volt,mert nem volt törölköző :(Lepedőbe törölték meg őket.Reggeli fürdés a jobb ha meg tudod oldani,akkor nincs általában senki,tisztaság van és meleg víz is.A látogatási időért nekünk figyelmeztettek,de így is csapatostul jöttek a kisebbségiek a szobatársamhoz ...Mi 3-an voltunk egy szobába,gondolhatod mi volt ott....Takarítás meg délelőtt volt,reggel 5kor csak a szurit hozták a császáros szobatársamnak.De azt a 3 napot túl kell élni,próbálj meg mindent megelőzni (papír ülőke a wcre,domestos kendő,fürdőpapucs).Jó szülést!!!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi! És gratulálok a babához!!!
2012. szept. 5. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!