Mivel tudnám beinditani a szülésemet?
köszönet mindazoknak akik válaszoltak írtak!!!
Akik véleményt írtak:előbb gondolkozzatok és utána írjatok mindenfélét rólam(idióta)<-ennek üzenem hogy:
1.kinyalhatja
2.nem a 34.héten akarom a kisbabámat te idióta számolj már egy kicsit!!!nem a 41.héten hanem 1 héttel előbb!!!
"Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!" - szerintem nem érdemes a kigyót-békát kiabálokkal foglalkoznod.
Nem gondolom, hogy ettől idióta lenne-dehát mindenki magából indul ki. Nem hónapokkal előbb szeretne szülni.
Kicsit lehet, önzően hangzik a kérése. Ő tudja.
És, hogy a kérdésedre is válaszoljak-előttem már írták, málnalevél tea, homeós bogyók -ezeket már mind szedheted, ihatod, hiszen a 36. héttől ajánlják is őket.
Én szedem a bogyót már vagy 3 hete, sétálok sokat, takarítok (hátha megunja)-de semmi. Mondjuk én konkrétan túl hordani nem szeretném, de azt hiszem az lesz.
Holnapra vagyok kiírva, és úgy néz ki a boszorka még maradna.
A baba dönt, úgy néz ki:)
Akkor is ajándék, ha később születik (és kitudja, lehet, hogy meg is születik addig minden "erőfeszítésed" nélkül).
Az IQ szint lenyűgöz, amit egyesek produkálnak-mint a kocsisok.
Honnan ez a "rengeteg" ész??
A szókincsed mindenesetre nem áll a helyzet magaslatán. Inkább azt gyarapítsd, semhogy másokat folyton lehúzol.
Nem az az idióta aki ilyet kérdez, az az idióta aki...-TE! egyszerű.
Komolyan, szerintem inkább neked ne legyen gyereked-soha!
Ha meg van, hát sajnálom őt. Téged nem tudlak, bár nagy bűntetés vagy magadnak.
Holnap vegyél homeós bogyót, teát és edd-idd. Minden nap.
Hátha segít,és szülhetsz természetesen is.
Szia!
Szerintem szülhetsz simán attól még,hogy volt egy császárod.
Nekem is volt,és szültem simán is.És most is simán szeretnék,ha nem lesz gond.
Egyébként a lányommal a 42 hét végén indítottak,pedig minden ismert trükköt bevetettünk,hogy siettessük mikor már lejárt az ideje.
De az nem normális aki egy koraszülött gyereket akar,az valóban egy "IDIÓTA" és nem való neki gyerek,de valószínű hogy a párja sem véletlenül lépett le.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!