Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Valaki szült 2012. júniusa...

Valaki szült 2012. júniusa óta a székesfehérvári Kórházban?

Figyelt kérdés

Friss tapasztalatokra lenne szükségem a székesfehérvári Szent György Kórházzal kapcsolatban:

- mit kell összekészíteni a szülőszobára és a kórterembe (babának, mamának egyaránt, ha lehet azt is írjátok meg, hogy miből hány darab kell - október végén, november elején szülök),

- szült-e valaki alternatív módon (hallottam, hogy a szülőágy ülésbe hozható, illetve van szülőszék is),

- milyen fájdalomcsillapító eljárásokat alkalmaznak a kórházban,

- milyen a személyzet (tényleg nem szívesen segítenek, illetve, ha nincs fogadott orvosom, akkor lekezelőek),

- tudnátok ajánlani lelkiismeretes, kedves szülésznőt, mennyit "illik" adni, ha megfogadom (vagy mint az orvosok, ők mondják meg a tarifát),

- milyen az a pezsgőkúp,

- ha van hely a szülőszobán, akkor az apával közösen bent lehet ott lenni a vajúdás alatt, vagy mindenképpen a vajúdóban kell "várakozni" az apa nélkül

- melyek a legfontosabb szabályok az osztályon, amiket be kell tartani?

Köszönöm előre a válaszokat!

2012. aug. 22. 10:22
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy a fő kérdésekre nem kaptunk választ, de ha a későbbiekben megtud valaki valamit, kérem ossza meg velünk!

Köszönöm!

Kedves Porcukormókus! Nagyon köszönöm a valaszodat! Az azért nyugtatoan hat az emberre - még ha a Bölcsek Köve nincs is nálad ;-)- , hogy a nagy fájdalom nem árnyékolta be ezt a csodás eseményt és megmaradt a humorerzeked :-D! Kívánom, hogy most, a második babátok születésénél is Veletek tudjon lenni a férjed! Könnyű szülést kívánok!

2012. aug. 26. 07:29
 12/14 anonim válasza:

Szia!

Én két éve ott szültem a kisebbik fiamat, és most decemberben megint ott szülünk. Semmi bajom nem volt a dolgozókkal, nagyon kedves, segítőkész mindenki, az osztály is viszonylag tiszta, egyedül az értékekre kell figyelni, én most feküdtem bent júniusban vérzés miatt, és bizony ellopták a pénztárcámat. Se ez kirívó eset, állítólag nem szokott ilyen előfordulni.

2012. aug. 31. 23:21
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Problémamentes babavárást kívánok a továbbiakban!

2012. szept. 4. 20:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Már nem aktuális a válaszom, de valaki még majd biztosan hasznát veszi. 2012. júliusban született a Kisfiam Székesfehérváron császárral, mert nem fordult meg. Én a 30 héten fogadtam szülésznőt Kistelekiné Mocsonoki Zsuzsannát. Ő vezetett körbe a szülészeten és adott egy papírt is, amin minden fel volt sorolva, miket kell vinni. Célszerű két táskát pakolni, egyet, ami a szülőszobára kell, egyet pedig az osztályra. Van egyébként minden héten szülőszoba látogatás, a kórházban telefonon biztos megmondják mikor. Itt (főleg ha van fogadott szülésznő) mindent meg lehet kérdezni, ami csak az ember fejébe van. Alternatív szülésmódokról, fájdalomcsillapítókról, pezsgőkúpról a császár miatt nincs tapasztalatom. A vajúdóban csak akkor kell "várakozni", ha minden szülőszoba foglalt, de sürgősségtől függően cserélnek. A csecsemős nővérek többségével nem jó a tapasztalatom, de én nem foglalkoztam velük. Az osztályon egy a fontos, a látogatási időt nagyon szigorúan veszik, és még azt, hogy a szobába nem mehet be látogató. És mindenkinek azt tanácsolom, hogy fogadjon szülésznőt, én nagyon nagy hasznát vettem, még így is, hogy császárral szültem. Ő nem szabott árat, azt mondta mindenki megelégedése szerint amennyit gondol... de gondolom ez változó. Orvosom nem volt, de az ügyeletessel is nagyon meg voltam elégedve. Minden nap bejött hozzám, és azóta is hozzá járok a kórházba bármi gondom van.
2012. dec. 3. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!