Valaki szült 2012. júniusa óta a székesfehérvári Kórházban?
Friss tapasztalatokra lenne szükségem a székesfehérvári Szent György Kórházzal kapcsolatban:
- mit kell összekészíteni a szülőszobára és a kórterembe (babának, mamának egyaránt, ha lehet azt is írjátok meg, hogy miből hány darab kell - október végén, november elején szülök),
- szült-e valaki alternatív módon (hallottam, hogy a szülőágy ülésbe hozható, illetve van szülőszék is),
- milyen fájdalomcsillapító eljárásokat alkalmaznak a kórházban,
- milyen a személyzet (tényleg nem szívesen segítenek, illetve, ha nincs fogadott orvosom, akkor lekezelőek),
- tudnátok ajánlani lelkiismeretes, kedves szülésznőt, mennyit "illik" adni, ha megfogadom (vagy mint az orvosok, ők mondják meg a tarifát),
- milyen az a pezsgőkúp,
- ha van hely a szülőszobán, akkor az apával közösen bent lehet ott lenni a vajúdás alatt, vagy mindenképpen a vajúdóban kell "várakozni" az apa nélkül
- melyek a legfontosabb szabályok az osztályon, amiket be kell tartani?
Köszönöm előre a válaszokat!
Sajnálom, hogy a fő kérdésekre nem kaptunk választ, de ha a későbbiekben megtud valaki valamit, kérem ossza meg velünk!
Köszönöm!
Kedves Porcukormókus! Nagyon köszönöm a valaszodat! Az azért nyugtatoan hat az emberre - még ha a Bölcsek Köve nincs is nálad ;-)- , hogy a nagy fájdalom nem árnyékolta be ezt a csodás eseményt és megmaradt a humorerzeked :-D! Kívánom, hogy most, a második babátok születésénél is Veletek tudjon lenni a férjed! Könnyű szülést kívánok!
Szia!
Én két éve ott szültem a kisebbik fiamat, és most decemberben megint ott szülünk. Semmi bajom nem volt a dolgozókkal, nagyon kedves, segítőkész mindenki, az osztály is viszonylag tiszta, egyedül az értékekre kell figyelni, én most feküdtem bent júniusban vérzés miatt, és bizony ellopták a pénztárcámat. Se ez kirívó eset, állítólag nem szokott ilyen előfordulni.
Köszönöm a válaszod!
Problémamentes babavárást kívánok a továbbiakban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!