Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után a "bedurrant"...

Szülés után a "bedurrant" mellekre mit ajánlanátok? Védőnőm szerint a Bepanthen Plus krémet vigyem. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Ez jó lesz mellbimbó ápolásra is? Vagy csak az égő, gyulladt érzés miatt javasolják?

39 hetes kismama

2009. júl. 22. 13:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az első vagyok...

Nem vagyok nagy lábon élő, de az én tanácsom az, hogy ne spórolj a peluson, én liberot és ritkán pamperst vettem, a rossmanosat is kipróbáltam, mert ajánlották, és jóval olcsóbb volt. Hááát alig vártam, hogy elfogyjon, nagyon szar volt! Lehet, hogy drága, de mérlegeld azt is, hogy nem kell 2 óránként cserélni, nem folyik ki a pisi. Sőt, ha libero televolt pisivel (mert ilyenkor többet ivott), akkor sem engedte át, tehát nem volt pisis a gyerek! A lányomnak érzékeny volt a popsija a gyógyszertári popsikrém szintén szar volt! Én sudocremet és neogranormont használtam. Lehet, hogy drága de nem kell belőle olyan sokat vastagon kenni mint a gyógyszertáriból.

2009. júl. 22. 19:43
 12/13 A kérdező kommentje:

Hát látom, nem egyeznek a vélemények...

A pelus kérdéssel már nem is foglalkozok, mert eddig mindenki mást ajánlott :) Egyszer akciós volt a DM-ben a Huggies, így azt vettem kezdésnek, aztán majd látjuk. Mindenesetre a védőnőm már ajánlotta a Tesco lila pelust....nem tudom....

A DM termékeit imádom, magamnak is azt szoktam venni, így gondolom lesz majd 1-2 Babylove termékünk is :) Most éppen Rossmannos nedves törlőkendőt vettem, mert a dupla csomag akciós volt. Gondolom az is lesz olyan jó, mint egy Nivea, vagy ha már közel olyan jó, akkor is jobban megéri! Amikor én születtem, akkor egyik sem volt, mégis mindig pihe-puha volt a popsim :)

No de a kérdésemre visszatérve, asszem sima Bepanthen kenőcsöt viszek a cickókra a kórházba :)

2009. júl. 22. 20:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer durrant be a mellem, mikor hazajöttem a kórházból. első pillanattól rengeteg tejem volt, és nem vittem fejőt, és a kórházban sem tudtak adni, mire hazaértem szétszakadtak a melleim-de ez a tej beállása és nem a fájdalmas mellgyulladás. Lefejtem és megkönnyebbültem.

Amúgy semmi más nem volt, tehát nem törvényszerű a gyulladás.

A gyulladásra írták már a meleg borogatást és a hideg borogatást is.

Ha lázas leszel, azt csillapítani kell, de csak orvosi felügyelet mellett.

Ha a mellbimbód lesz sebes, az megint egy másik kérdés, én nem tennék rá semmit, mert azt lenyalja a baba-ha belegondolsz. Csak aole vera first srpével fújtam, ahogy a gátsebem is, másnap már törökülésben ültem, a cicim is kb 1 hétig fájt csak a sebektől, azóta sem.

Sokaknak beválik, hogy simán anyatejet kennek rá.

Amúgy a védőnő minden nap felkeres a kórházban, tudsz ott is kérdezni, és a nővérekhez is bármikor kimehetsz.

2009. júl. 22. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!