Mikor lesz menzeszem? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
28 éves vagyok, 3 hónapja szültem császárral, a mai napig szoptatok (igaz már nem annyit mint az elején). A 6 hét letelte után a varratszedéskor már megkaptam az első fogamzásgátló injekciót. Aztán pár napra rá megjött, de nem igazi vérzés volt, csak egy hétig barna pöttyök. Gondolom ez az volt. De azóta már másfél hónap eltelt és nem jött meg. Most akkor nem értem. Lesz menzesz vagy nem? Nem hiszem hogy terhes lennék megint. Vagy a szoptatás miatt van ez?2009. júl. 21. 11:13
1/5 anonim válasza:
Szia! Amég szoptatsz addig nem fog megjönni! Én még most is szoptatok 14 hós a kislányom és kb 4 hónapja jött meg először! Addig semmi nem volt!
2/5 anonim válasza:
Ezt dokival beszéld meg.
De az biztos, hogy az injekció mellett éredemes tesztet csinlni, mert úgy tudom emellett nem mindig jön meg.
Meg amúgy lehet szoptatástól is.
Nem értem, miért mondjátok ilyenkor, hogy nem hiszem, hogy terhes vagyok. Ha élsz nemi életet-már pedig gondolom igen, ha védekezel-akkor fennál az esélye a terhességnek is.
3/5 anonim válasza:
Szia! Hat és fél hós a kisfiam, és vasárnap, teljesen váratlanul elöntött. Volt ám nézés! Eddig nem vigyáztunk, de havonta csináltam tesztet.
4/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem hét hetes a fiam szoptatok és múlthéten megvolt.
5/5 A kérdező kommentje:
Érdekes amit írtok. Igen, van nemi élet de már előtte megkaptam a fog. gátló injekciót, ezért gondoltam hogy nem lehetek terhes. Betartottam amit az orvos mond, hogy miután beadta kell 2 hét amíg hat, addig vagy ne csináljunk semmit, vagy óvszer. Biztosra mentem, megálltuk még 2 hétig. Szóval nagyjából még nem lesz meg jó ideig. Megspórolom a tamponköltségeket.
2009. júl. 21. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!