Létezik még esemény utáni tabletta?
Igen létezik,de szerintem ne azzal védekezzetek!Az nagyon nagy dózisú hormon készítmény!!!A fogamzásgátló szedésénél csak 2 hetet kell rásegíteni(pl gumival)utána már nyugodtan lehet szexuális életet élni.Egyébként egyetértek az előttem szólóval az esemény utánit 1 hónapban egyszer írják fel.Nekem is volt rá szükségem amikor 8 hetes volt a babám(mert kiszakadt a gumi)de az orvos nem repdesett az örömtől,pláne,hogy szoptattam és mondta is,hogy 1 hónapban csak 1X írhatja fel!De egyébként nekem a cerazette fogamzásgátlót írta fel a dokim(lehet szoptatás alatt használni)és azt szerintem kérheted 4 hét után és amikorra meg már esedékes a dolog,addigra már védve is vagy.)
Bár ebbe nem vagyok biztos,hogy felírják a 6.hét előtt,de egy kérdést megér szerintem)
Létezik, de mint te is írtad, esemény utáni tabletta, sürgősségi fogamzásgátlás. TArtós használatra nem jó, főleg nem állandóan.
Ha szoptatsz, úgyis csak szooptatós tabit szedhetsz, az meg hat már 1 hét alatt, addig inkább a gumi, vagy várjatok.
Ha bekapkodsz esemény utánit, csak megzavarod a szervezeted és szoptatás alatt tilos szedni!
Szóval nem ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!