A szülés után mennyi idővel lehet felöltözni hálóing, bugyira gondolok (győri kórház)?
A szülés után mindjárt még nem, mert nézik, hogy mennyit vérzel. Még a plédet is meg kell mutatni.
Én este szültem, 21-kor kerültem le az osztályra, éjjel csak a pléd volt a lábam között, reggel fürödtem, akkor már húztam bugyit meg betétet.
Ez volt egy éve, és februárban ismétlek:-)
Előző vagyok
Most ovlastam az előttem szólót
Én nem találtam vattát magam alatt, és rendes hálóing volt rajtam szülésnél is-csak a kórházi, azt adták rám.
A két órát a szülőszobán kell tölteni, de utána ha akarsz, mehetsz zuhanyozni, átöltözni, ha van rá erőd...
De bugyit még akkor nem engednek, csak fél nap után, addig nézik a vérzés mennyiségét, minőségét.
Ez nem ciki, ne így fogd fel:-)
Ha van kérdésed, írhatsz privit is
Milyen jó kórház!
Hát nálunk semmit nem néztek. Se vérzést, se semmit.
Még lázmérőt se hozott a lusta nővér és leszarták, hogy mibe vagy, meg hogy bugyid van-e.
Én így a kedvenc macis hálóingemben szültem. :)
Azért biztos jobb, amikor mindenre figyelnek és elővigyázatosak!
Szia!Győri vagyok,januárban szültem.Hálóingben szültem és kaptam alám betétet a szülés után,meg valami anyagot.
Miután kitoltak azt mondták 2-3 óra múlva keljek fel,és menjek zuhanyozni,ha nem megy kérjek tölük segítséget.
Nem nézegette senki a bugyit,ugyhogy mihelyst tudod vehetd:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!