Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülés után mennyi idővel...

A szülés után mennyi idővel lehet felöltözni hálóing, bugyira gondolok (győri kórház)?

Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 19:56
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem amint lábra tudsz állni felveheted a hálóinget, vagy rádadják. Viszont bugyi dologban ajánlom az egyszer használatos bugyit. Sokkal jobb, ha véres lesz eldobod és nem kell mosni. (Ha jól értettem a kérdést, mármint a kórházban szeretnéd ezeket felvenni)
2009. júl. 20. 19:59
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Amikor szülsz, nem vagy teljesen meztelen, egy hátulkötös hálóruha szerű dolog van rajtad, s miután megszültél, erőd nem lesz neked öltözködni...2 órát minimum pihensz, ez a kötelező, ezalatt megfigyelnek, utána, kitolnak és a kórterembe alszol tovább. Mikor magadhoz térsz, azonnal átöltözhetsz, fürödhetsz, stb. Természetesen ha nem volt gond a szülésed alatt. Mikor felébredsz egy nagy adag vattát találsz majd magad alatt, azt is ki kell cserélned.
2009. júl. 20. 20:00
 3/7 anonim ***** válasza:
87%

A szülés után mindjárt még nem, mert nézik, hogy mennyit vérzel. Még a plédet is meg kell mutatni.

Én este szültem, 21-kor kerültem le az osztályra, éjjel csak a pléd volt a lábam között, reggel fürödtem, akkor már húztam bugyit meg betétet.

Ez volt egy éve, és februárban ismétlek:-)

2009. júl. 20. 20:02
 4/7 anonim ***** válasza:
74%

Előző vagyok

Most ovlastam az előttem szólót

Én nem találtam vattát magam alatt, és rendes hálóing volt rajtam szülésnél is-csak a kórházi, azt adták rám.

A két órát a szülőszobán kell tölteni, de utána ha akarsz, mehetsz zuhanyozni, átöltözni, ha van rá erőd...

De bugyit még akkor nem engednek, csak fél nap után, addig nézik a vérzés mennyiségét, minőségét.

Ez nem ciki, ne így fogd fel:-)

Ha van kérdésed, írhatsz privit is

2009. júl. 20. 20:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Milyen jó kórház!

Hát nálunk semmit nem néztek. Se vérzést, se semmit.

Még lázmérőt se hozott a lusta nővér és leszarták, hogy mibe vagy, meg hogy bugyid van-e.

Én így a kedvenc macis hálóingemben szültem. :)

Azért biztos jobb, amikor mindenre figyelnek és elővigyázatosak!

2009. júl. 20. 20:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Győri vagyok,januárban szültem.Hálóingben szültem és kaptam alám betétet a szülés után,meg valami anyagot.

Miután kitoltak azt mondták 2-3 óra múlva keljek fel,és menjek zuhanyozni,ha nem megy kérjek tölük segítséget.

Nem nézegette senki a bugyit,ugyhogy mihelyst tudod vehetd:-)

2009. júl. 20. 21:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Tartok a gyors családi leronástól ezért érdekelt mire számíthatok.
2009. júl. 20. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!