Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 7 honapos terhes vagyok es...

7 honapos terhes vagyok es nem nagyon mozog a babam van mikor csak este fele ez mi jelet? Baj is lehet?

Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 13:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Én tapasztalatból írom, hogy erre nagyon oda kell figyelni. Én sem mentem dokihoz, gondoltam ilyen melegben természetes. És 24 hetesen így vesztettem el a babámat.:(( sajnos az időt már nem lehet visszatekerni.:( és azóta is magamat hibáztatom.:(( nem paráztatni akarlak, de biztos ami biztos én megnézetném.
2012. aug. 7. 13:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

3 mozgást kéne érezni minimum 1 óra alatt! Én sem éreztem csak csuklani 7-8 hónaptól a fiamat! 2 hetente kellett menni uh-ra és a szívhang monitorral figyelgette naponta a védőnő.

Nincs baj ha érzed! Nekem volt olyan 3 nap hogy jelét sem adta, hogy Ő van. Bementünk a dokihoz és annyit mondott, hogy az időjárás őket is elnyomja! És igaz volt! utána megfigyelhető volt pocakban és kint is hogyha hideg front jön akkor eltünik, vagy idekint már hisztis!

2012. aug. 7. 13:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia nyugi,nem hiszem,h baj lenne hiszen írod,hogy mocorog azért-de inkább este.Mindenesetre a védőnőnek és a dokinak is említsd meg.Persze az idő is,meg nem minden baba mocorog ugyanannyit.Amúgy nekem is este volt inkább a mocorgás,főleg amikor már feküdtem-vagy csak úgy ültem...
2012. aug. 8. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!