Ki szült Jászberényben? Tapasztalatok?
Ohh...nagyon sajnálom a picit :(
Nem gondoltam volna hogy ilyen a Jászberényi kórház :(
Semmi képen nem szülnék a jászberényi kórházban,ismerem az orvosokat,mindegyik nagyon bunkó és nem törődnek a kismamával.Gyorsan lebonyolítják a szülést,olyan könnyelműen,nem törődve semmivel.Egy ismerősöm nemrég szült ott,és benne felejtették a méhlepényét,szóval egyszerűen barbárok!
Én nemsokára Gyöngyösön szülök,meg vagyok elégedve a kórházzal és az orvosommal is.
A jászberényi szülésszetet senkinek nem ajánlom!!!!
Szinte egy doki sincs normális. Pénzéhes szakbarbárok!
Császár után varratszedésnél volt képe még rákérni 50ezret!
1. Rokonoknál babát vártak, nem jött meg... bement a kórházba, közölték vele, hogy cysta, műtik. Otthon csinált egy tesztet, pozitív lett. Pestre mentek és az ottani doki megnyugtatta, hogy minden ok, cysta nincs, egészséges magzaat van!
2. Kismama bevérzett, éjszaka ügyeleten közölték vele, hogy meghaalt a baba. Holnap megműtik, meg kell szülni. Férje nem hagyta annyiban, átmentek Ceglédre ügyeletre, ott meg mondták, hogy él a magzat, minden rendben van, csak feküdni és pihenni kell!
3. Egészséges kismama, egészsséges magzat. Félrediagnosztizálás miatt vénás gyógyszert kapott a kismama, belehalt a baba és majdnem az anyuka is.
Azon a héten 5 kisbaba halt meg!
Mindez fél év alatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!