Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki szült Jászberényben?...

Ki szült Jászberényben? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 14:49
 1/9 anonim ***** válasza:
a nővérem. nem volt dokija, le se szarták a fejét, egész nap rá se néztek. este 6kor jött a váltó ápolónő, ő figyelt rá oda egyedül, addigra elviselhetetlen fájdalmai voltak. amikor a tolófájásai jöttek, akkor vették észre, hogy ödémás a méhe, ezért szenved annyira. akkor kezdtek nekiállni masszírozgatni, visszatartva a gyereket. ennek eredményeképp oxigénhiányos lett a gyerek és hála istennek, hogy agyilag rendben van... de a mozgásával gondok voltak, kb egy évig dévény tornára járatták tesómék, ahol kék zöld lilára gyúrták a gyereket minden alkalommal. és alkalmanként ha jól emlékszem 3800ftba került. szerencsére a gyerek teljesen rendbe jött.
2012. júl. 30. 15:14
 2/9 A kérdező kommentje:

Ohh...nagyon sajnálom a picit :(

Nem gondoltam volna hogy ilyen a Jászberényi kórház :(

2012. júl. 30. 15:16
 3/9 anonim ***** válasza:
lehet, hogy ha van dokid, akkor nem ilyen; azt nem tudom. de én biztos, hogy nem szülnék ott a helyedben
2012. júl. 30. 15:19
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, lehet hogy meggondolom
2012. júl. 30. 15:45
 5/9 Varga Szabinka válasza:

Semmi képen nem szülnék a jászberényi kórházban,ismerem az orvosokat,mindegyik nagyon bunkó és nem törődnek a kismamával.Gyorsan lebonyolítják a szülést,olyan könnyelműen,nem törődve semmivel.Egy ismerősöm nemrég szült ott,és benne felejtették a méhlepényét,szóval egyszerűen barbárok!

Én nemsokára Gyöngyösön szülök,meg vagyok elégedve a kórházzal és az orvosommal is.

2012. júl. 30. 19:33
 6/9 rui84 válasza:
Én 7 hete szültem Jászberényben, tökéletesen meg voltam elégedve.
2012. júl. 30. 22:08
 7/9 anonim ***** válasza:
és volt fogadott dokid?
2012. júl. 30. 23:35
 8/9 rui84 válasza:
Igen, Bördős főorvosnál szültem. Szerintem Ő a legjobb, nem pénzéhes, korrekt,tény, hogy nem az a jópofizós típus, de én nem is azt kerestem, hanem profi orvost és ezt maradéktalanul megkaptam. Sajnos azt hiszem csak szeptemberig dolgozik már.
2012. júl. 31. 08:00
 9/9 anonim ***** válasza:

A jászberényi szülésszetet senkinek nem ajánlom!!!!

Szinte egy doki sincs normális. Pénzéhes szakbarbárok!

Császár után varratszedésnél volt képe még rákérni 50ezret!

1. Rokonoknál babát vártak, nem jött meg... bement a kórházba, közölték vele, hogy cysta, műtik. Otthon csinált egy tesztet, pozitív lett. Pestre mentek és az ottani doki megnyugtatta, hogy minden ok, cysta nincs, egészséges magzaat van!

2. Kismama bevérzett, éjszaka ügyeleten közölték vele, hogy meghaalt a baba. Holnap megműtik, meg kell szülni. Férje nem hagyta annyiban, átmentek Ceglédre ügyeletre, ott meg mondták, hogy él a magzat, minden rendben van, csak feküdni és pihenni kell!

3. Egészséges kismama, egészsséges magzat. Félrediagnosztizálás miatt vénás gyógyszert kapott a kismama, belehalt a baba és majdnem az anyuka is.

Azon a héten 5 kisbaba halt meg!

Mindez fél év alatt!

2013. márc. 1. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!