Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Gyermekágyi folyás meddig tart?

Gyermekágyi folyás meddig tart?

Figyelt kérdés
Már 5 hónapja szültem,de még mindig jön belőlem sárgás-enyhén zöldes amióta a vérzés abbamaradt.Napi egy tisztasági betét kell.A nőgyógyim azt mondta ez normális.Szerintem nem.Keressek másik dokit igaz?
2009. júl. 16. 22:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos tényleg normális :( Nekem is ez van, nekem is ezt mondta a nőgyógyász, sőt én azóta gombát is kaptam saját magamtól, annyira gáz ez a helyzet :( Most meg arra kaptam kúpot, kenőcsöt... Amig a hormonok nem állnak vissza, ez sem változik meg sajnos, főleg, ha szoptatsz.
2009. júl. 16. 22:46
 2/2 anonim ***** válasza:

sajna még nekem is van, 3,5 hónapja szültem

két hete voltam kontrollon, a dokimat kérdeztem, azt mondta, hogy 6 hét alatt el kellett volna múlnia, de minden rendben odabent

hát, elég kényelmetlen, nekem ráadásul fáj is még szinte állandóan (a doki szerint viszont szépen meggyógyult)

most vagy mindkét doki béna, vagy sajna igazuk van és várnunk kell...

2009. júl. 16. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!