Nagyon pici a baba? Ugye nincs ok aggodalomra?
Egy ismerős gyereke,nem az enyém. Köszi a válaszokat!
Csak azért gondoltam,mert az orvosok 4 kg-nak saccolták....azért jó 1,5kg-t tévedtek....
Az én babám 2150 grammal született. Nem koraszülött. Teljesen egészséges, csak ilyen alkat. Most 5 hónapos és majdnem 6 kg.
Maga a súly bizonyos határok között semmit nem jelent.
Az enyém is csak 2.6kg-mal született, de nagyon gyorsan behozta a lemaradást.:) Mármint nagyon gyorsan hízott az első pár hónapban, és 4-5hós korában azonos súlya volt a barátnőm kislányával, aki 3.8kg-mal született. :)
1évesen 9kg volt. :)
12-es vagyok. #1-nek üzenem, hogy a terhesség előtt 3 hónappal kezdtem el szedni a magzatvédő vitamint, és végig szedtem a terhesség alatt, mire megszületett a 2150 grammos "monstrumom".
Már nagyon rég bebizonyosodott, hogy a vitaminok egyáltalán nem befolyásolják a baba súlyát, jó lenne végre elfelejteni ezt a tévhitet.
14. vagyok!
Én is végig szedtem a magzatvédő vitamint az utolsó napig minden nap 1 szemet! Mégse lett óriási babám! Úgyhogy butaság a vitamin szedés=nagy baba! Ez abszolút genetika, h mekkora lesz 1 baba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!