Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés előtt tényleg meg kell...

Szülés előtt tényleg meg kell szabadulni a nemiszerven lévő szőrtől?

Figyelt kérdés

Egyik kismama ismerősömtől hallottam, és nem tudom eldönteni, hogy ez mennyire igaz. Ha igen, akkor melyik részről: a bejárat vagy a vénuszdomb?

Bocs, ha idióta a kérdés, de tényleg érdekel.

2008. máj. 6. 22:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Igaz a hír!Én is borzasztónak találtam mielőtt el nem érkezett a nagy nap.Szárazon borotvált le a nővérke, és mivel nem láttam el odáig, úgy gondolom mindent leborotvált. De ez szükséges, mert így higiénikus. Nem mondom, hogy ne izgulj miatta, de hidd el a beöntés sokkal rosszabb ennél...Úgyhogy, fel a fejjel és boldog babavárást, és sok türelmet kívánok!
2008. máj. 6. 23:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Igen a kórházban megborotválnak, hacsak nem villámgyorsan szülsz és nincs rá idő. Ha van elég időd otthon elkészülni esetleg kérd meg a férjedet csinálja meg ő.
2008. máj. 6. 23:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez így van! A kórházban rutinszerűen megborotválnak a legtöbb helyen, és valóban higiénikusabb is, de ezt te magad is elintézheted otthon, ha elég ügyes vagy. Én megoldottam (részlegesen) otthon egy tükörrel, de a kórházban még átmentek rajta egyszer. Igaz, én mindig borotváltam magam lent, csak a nagy pocakom miatt ezt egy idő után kissé elblicceltem, mert nagyon nehéz volt hozzáférni. Végülis mindent leszednek ilyenkor, szóval nem csak a bejáratot.
2008. máj. 6. 23:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

szia.

Èn is mindíg borotváltam,-om,nekem hozzá sem nyu´ltak a kórházban.Ha van idöd csináld meg otthon,kicsit macera´ns,de meglehet.

2008. máj. 7. 08:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem az egészet borotválták le, csak a lenti részen. Gratulálok és sok örömet kívánok!
2008. máj. 7. 11:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Én úgy tervezem, hogy amint észre veszem, hogy elfolyt a magzatvíz, felteszem a Veet szörtelenítő krémet, és csupaszra leszedem mindenhol még itthon, indulás előtt. Persze én tervezek, Isten végez.

33 hetes mami

2008. máj. 7. 21:52
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, de az az igazság, hogy még nem várok babát (21 éves vagyok), csak felvetődött ez a kérdés egy beszélgetés során, és érdekelt. De ezt hasznos tudni, he eljön az idő.:)
2008. máj. 7. 22:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Egész konkrétan a gát és környéke, ahol eltávolítják. Gátmetszés estére.
2008. máj. 8. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!