Mennyire segítenek a nővérek azoknak az anyukáknak szülés után, akiknek ez az első babájuk?
Megmondom őszintén,hogy nem igazán értek a babákhoz,sajnos nem volt még lehetőségem gyakorolni.Félek,hogy senki sem fog segíteni fürdetésnél,szoptatásnál stb.!Mik a tapasztalatok?
Esetleg a váci kórházról tudtok valamit ilyen szempontból?
Nyugi menni fog minden! Nem is gondolnád, hogy amint a kis csodát a kezedbe fogod, milyen természetes lesz minden. Napról napra ügyibb leszel. Én Pécsett szültem ott nem mutatták meg még azt sem, hogy hogyan kell alapvető dolgokat megcsinálni (öltöztetés, fürdetés, stb). Amikor haza mentünk a védőnő jött (ő is felületesen) megmutatta mit, hogy kell csinálni. Nekem ugyan volt a környezetemben bébike, de azt a rengeteg dolgot amit, majd csinálnod kell a piciddel nap mint nap simán megtudod majd tenni. Érezni fogod, hogy te vagy neki a minden és olyan erőt kapsz tőle, hogy az hihetetlen.
Természetesen kérdezz bátran a nővérektől és ha esetleg "fintorkat vágva" válaszol rázd le magadról és legközelebb kérdezz egy másiktól!!! :))
Kérdezz tőlük bátran abból baj nem lesz!
Boldog bébi várást, könnyű szülést!
6 hós babus boldog anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!