Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy érintett titeket a győri...

Hogy érintett titeket a győri ikres kismama halála?

Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 15:05
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Itt a cikk!

[link]

Nekem van egy 14 hós kisfiam, és engem is császároztak. A sógornőmet nagyon sajnálom, mert ő is ikreket vár, 5 év után lombikkal sikerült teherbe esnie.

2009. júl. 15. 16:22
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
miért sajnálod a sógórnődet?
2009. júl. 15. 17:22
 13/18 A kérdező kommentje:
Nagyon megijedt, amikor meghallotta a hírekben, hogy mi történt, és egyszer már bevérzett, amikor a sógorát autóbaleset érte.
2009. júl. 15. 18:19
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom őket. Én is Győrben szültem, nekem is elvágták a vékonybelemet, de az orvos észrevette, sebészt hívtak és most minden rendben. Nekem össze volt nőve a hasfalammal, az orvos nem tehetett róla, örült hogy kiderült az összenövés, mert később nagyobb problémám lehetett volna belőle.

Győri kórház sem különb a többinél, itt is vannak jó, lelkiismeretes orvosok, és kevésbé gyakorlottak is, mint máshol.

Sajnálom a kismamát, és megrettentem h én is végezhettem volna így, csak az orvosomnak köszönhetem h most itt írok és hogy van egy csodálatos 1 éves kisfiam.

2009. júl. 15. 18:57
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Mikor én szültem (gyulán) kétóránként kb. jöttek a ővérkék, hogy volt-e már kaki, egyfolytában nyaggattak mindenkit, és akinek másnap sem akkora felfordulást csináltak, hogy ihaj!! Sima szülésnél.
2009. júl. 15. 19:07
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én koraszülés miatt egy másik kórházban szültem,ebből kifolyólag nem volt ott a fogadott dokim.vizit akkor volt a koraszobában mikor mi elmentünk a babáinkhoz,igy orvos nem láttott szülés után 10 napig míg ott voltunk.Akinek volt dokija ahhoz még soron kívül is bementek megtapogatni a hasát,a többi kismamát persze nem kérdezte meg hogy van e valamilyen panaszuk.Szerintem ez is felháborító!
2009. júl. 16. 09:22
 17/18 anonim válasza:
Nem akarok hangulatot kelteni,hiszen én és a gyermekem is majdnem meghaltunk súlyos terhességi toxémiában.A férjem orvos végig mellettem volt,de nem lehetett előre felismerni a kórképet.Jött mint derült égből...Borzasztó volt,de hála Istennek és a gyors orvosi beavatkozásnak,itt agyunk. mit képzel magáról az a tegnapi primitiv hozzászóló,aki átkozza szidja az orvosokat? forduljon vissza az tok rá
2009. júl. 16. 19:30
 18/18 anonim ***** válasza:

Erről én most hallottam először.

Engem császármetszés után 3(!!!) nappal ricinusolajjal ijesztgetett a doki!

2010. nov. 11. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!