Felénk szokás, hogy gátmetszést végeznek. Hogyan fogom tudni kezelni (Aloe First) a sebet ha vérezni fogok?!
Figyelt kérdés
Az intenzív vérzés mennyi ideig tart?2009. júl. 14. 13:19
1/7 anonim 

válasza:

Én is fújtam Aloe Firstel és nagyon sokat segített. Vidd be a szülőszobába és kérd, hogy már ott fújják be miután végzett veled a doki!
2/7 anonim 

válasza:

én 3 honapja szültem meg a 3800g-os kislányomat természetes uton 70 kilo voltam, persze vágni kellett. az ápolónők minden nap 2x lekezelték, ráöntöttek fertötlenitős vizet, én másnap már ültem rendesen, de minden vc után letusoltattam a fenekem pisilés után is , és a gátsebet langyos vizzel, 1 hétig vérzett jobban utánna csekélyebb volt de a 6 hétig pecsételgetett. én mással nem kezeltem, de nem fájt és két hét után már nagyon szép volt.
3/7 anonim 

válasza:

Én is fújtam Aloéval, nyugodtan fújjad, ahányszor eszedbe jut! Nagyon sokat segít a gyógyulásban. Én Bioptron lámpát is vittem be és azzal is kezeltem és minden WC után tusoltam. Nagyon hamar begyógyult.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. júl. 14. 15:39
5/7 anonim 

válasza:

A ˝zöldkrém˝ tapadósabb egy kicsit ha gondolod próbáld meg de a First kiváló.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. júl. 15. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!