Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » SOTE II. (Klinika) - 2012 -...

SOTE II. (Klinika) - 2012 - tudtok a lentiekben friss infókkal segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Valaki le tudná írni, hogy mi szerepel azon a listán, amit a szülésznő ad a SOTE II-n, hogy mit kell vinni a szülésre, ill. az azt követő napokra a kórházba?

Valamint arról mit tudtok, hogy most mekkora a felfordulás a felújítás miatt?

És tényleg 2 napot kell csak bent tölteni?

A látogatás hogyan zajlik, mi ez az üvegfalas megoldás? Én sem mehetek ki a látogatókhoz? És ha kimehetek, akkor addig ki figyel a babára?

Bocsi a sok kérdésért. De első gyerek :o)! Köszönöm szépen! B.

2012. júl. 18. 09:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!!
2012. júl. 19. 21:58
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem is lenne ehhez a témához kapcsolódóan egy kérdésem:

Az apa bejöhet a szobába,vagy ő is csak üvegfalon keresztül láthatja a picit?

2012. júl. 21. 18:02
 13/16 A kérdező kommentje:

Hali,

én úgy tudom, hogy apa is csak üvegfalon keresztül nézegetheti a bébit... illetve ha a fizetős szobát választod, akkor oda bárki bemehet!

Azt meg tudja valaki írni, hogy konkrétan a szülésnél mi kell, hogy nálunk legyen? Tehát oda kell saját hálóing pl. vagy kapunk kórházit? Vagy az iratok+zokni+szőlőcukor+víz csokron kívül kell még más is oda:o)?

Kösziii :o))))

2012. júl. 22. 12:55
 14/16 anonim ***** válasza:
én úgy tudom, hálóinget nem kapsz, vinni kell valami nagyon ótvart, amit nem sajnálsz kidobni utána
2012. júl. 22. 14:48
 15/16 anonim ***** válasza:

Az én hálóingemnek (pamut hosszú pólószerű volt, az az igazi kínai otthonka, még a nagymamámtól kaptam aludni :o))) semmi baja nem lett, azóta is szoktam benne aludni, és azt terveztem, hogy most is abban fogok szülni márcsak babonából is, de valami miatt :o) rövidebb és szűkebb lett így 3 év után.... Nem tudom, miért kéne "ótvar" hálóing, még egy vércsöpp sem került rá....

Én arra nem emlékszem, hogy a 300 napnál régebbi házasságit kérték e, és ha igen, mikor? Mert akkor volt, de most nincs még, mert vidéken házasodtunk, és egyszerűen még nem kértük ki. Nem tudom, hogy gond lesz e.....

Nekem egy kisebb táska a szülőszobai táskám, abban kb. 1 napra vannak cuccok: hálóing, tundrabugyi :o) (nem tanga), tena betét 2 db, de azt is adnak, mármint betétet, így az nekem nem is kellett szülésnél, tena bugyi, zuhanyzós papucs, tusfürdő, aminek az illatát imádom, közepes törölköző (én egyből a szülőszobát kaptam meg, így vajúdás közben jól esett zuhanyozni, már a tusfürdő illata is megnyugtatott), én rakok még glicerines kúpot, mert az nem volt, és beöntést sem adtak, wc papír, víz (0,33-as a méret miatt, mert úgysem lehet több kortyot inni egyszerre), szőlő cukor, nedves wc papír, nekem szemüveg, de a kontaklencsémnek egy tartó lével, páromnak majd fehér póló, papucs, kényelmes naci (ez nincs benne a táskámban), fényképezőgép, iratok, dossziéban a leletek sorban... kb ennyi kell a szülőszobára.

2012. júl. 22. 19:21
 16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a segítséget
2012. júl. 22. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!