Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sír az ember, mikor kézbe...

Sír az ember, mikor kézbe kapja az ujszülött babáját? Az apukáknál is előfordul?

Figyelt kérdés
2008. máj. 5. 15:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg már most is folyik a könnyem pedig még csak titeket olvaslak és még csak most próbálkozunk összehozni egy picit. Remélem ebben a hónapban sikerül!
2008. máj. 6. 07:37
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én eufórikus állapotba kerültem amikor a karomba adták a kisfiam,de a párom ahogy elkezdtem kitolni, onnantól kezdve sírt egész addig amíg meg nem látta.Én csak akkor sírtam amikor hazajöttünk és betettük a kiságyba.Hihetetlen volt,hogy hónapok óta ott áll a kiságy a hálószobánkban és most már nem üres.Ja, és most ha ránézek a 7 hetes babára akkor is kicsordul a könnyem a boldogságtól.
2008. máj. 6. 09:05
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én sem sírtam, amikor megszületett, pedig egy reklámon is tudok sírni, komolyan...Csak beszéltem hozzá és amint meghallotta a hangomat abbahagyta a sírást és olyan értelmes, figyelmes arccal nézett rám, hogy hihetetlen. Az a pici, pár perces csöppség tudta, hogy én vagyok az anyukája. Nálam akkor tört el a mécses, amikor hazahoztuk, itthon vártak anyukámék és együtt olvastuk el a zárójelentésemet, "érett, élő leánygyermeknek adott életet", hát az nagyon megható volt..., most is elpityeregtem magam, hogy én ilyen csodát tudtam tenni és megélni.
2008. máj. 6. 09:36
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én császárral szültem de addig éber akartam lenni amíg meg nem látom. Sokat szenvedtema terhesség alatt is, közben gipszben volt a lábam, karamboloztunk, nem tudott a drágám megszületni mert rövid volt a köldökzsinór. Szóval 40 évesen estem csak teherbe. Megkönnyeztem amikor megláttam, hiszen erről álmodtam minden nap. Aztán az intenzívre került, 3napig nem kaptam meg. Aztán egyszer csak ott volt! :) Az életem!!! Soha nem gondoltam volna, hogy az anyaság az élet értelme, semmi más! Kár, hogy ilyen későn sikerült csak megtudnom, de legalább megszánt még az Ég! Kívánom minden nőnek ezt az érzést!
2008. máj. 12. 13:06
 15/15 bendzso ***** válasza:
100%

szia! sírni nem sírtam, de elfátyolosodott a szemem rendesen (meg a férjemé is). amikor megszületik a baba, az a világon a legnagyobb csoda! azt nem lehet leírni, elmesélni - ráadásul mindenki másképp éli át. mint azt is, h amióta anyuka vagyok, olyannyira szentimentálissá váltam, h most aztán bőgök mindenért. örökké sikerül a sírásig meghatódni - dehát ugye ez is emberfüggő!

akár sírsz, akár nem életed legnagyobb csodáján mész keresztül. az első terhesség, az első szülés az első baba, a maga titkaival misztikumával egyszeri és megismételhetetlen csoda! a második is fantasztikus, de ott már tudod, miről van szó, mi minden történik, történhet, kevesebb a meglepetés. de az is jó :0)szóval élvezd a babavárás, a szülés és a baba minden pillanatát, mert egy élmény. és tessék, máris potyognak a könnyeim :0)))

2008. máj. 12. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!