35+4 napos kismama vagyok. Szerdán elutaznánk a párommal az egyik ismerősünkhöz. Az út 2 órás lenne. Nem tudom elmerjünk-e indulni? Ti mit tennétek a helyembe. Ha netán rám jönne a szülés máshol is levezetnék nem?
Persze, kórház mindenütt van, és ügyelet is, levezetnék, de neked nem fontos, hogy a saját dokid vezesse le a szülést, akiben megbízol? Meg szülés után majd OTT kell maradnod egy ideig, a babának talán hosszabb ideig is... jó az, ha másfél órányira van otthonról?
Én nem indulnék.
Én,ha nem lennék kedd óta kényszer fekvésre utalva,én elmennék..! Csak mivel kiderült,hogy c1111 a méhszájam,így nem igen fogok én már sehova sem menni...Főleg nem messzire...Pedíg még leakartam volna menni a párommal a telekre,ami szintén kb 2 órás út,hogy egy kicsit ottlegyünk,meg hogy lenyírja a füvet,de ezt bebuktuk...:( Legalábbis úgy voltam,ha esetleg beindulna a szülés..,mármint,ha elfolyna a magzatvíz,akkor nem hiszem,hogy nem értünk volna vissza a kórházba...
Szóval szerintem,ha neked minden rendben van a terhességeddel, /nincs nyitva a méhszájad,nem kell vizszintesen lenned../, akkor nem hiszem,hogy bármi baj történhetne...
De persze ezt mindenkinek maga kell eldönteni...Mikor én elakartam menni akkor voltam c2000-es..
Boldog,probléma mentes babavárást,szülést kívánok!
/35+3hetes kismama/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!