Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után a kórházi napokon...

Szülés után a kórházi napokon lehet melltartót hordani?

Figyelt kérdés

Nálatok hogy van?

Amikor a lányomat 2 éve szültem,nem igazán engedték hogy melltartót vegyünk fel.

Most megint kismama vagyok, jövőhónapban szülök, és megfordult a kérdés a fejemben.

Nagyok a melleim és utálok melltartó nélkül lenni, valóban gátolja a tejbelövellést a hordása???

2012. júl. 7. 12:40
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Ahol én szültem, ez nem volt probléma. Szinte mindenki szoptatós melltartóban volt, akikkel egy szobában voltam.
2012. júl. 7. 12:47
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Én bent nem hordtam míg nem lövellt be a tejci, de utána már igen, és éjszaka is rajtam van..
2012. júl. 7. 12:47
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Kismama melltartót vagy szoptatós melltartót vigyél,mert az kényelmes fekve is,és nem szoros,attól belövell a tej(mondjuk ha belövell szerintem bármiben)szerintem ebbe nem szólnak bele,legalábbis ilyet nem tapasztaltam.Rajtam is volt.
2012. júl. 7. 12:50
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
Nekünk nem tiltották, de alig volt valakin, kényelmesebb volt nélküle. nekem úgy fájtak, hogy fel sem tudtam volna venni, csak feküdtem kitett nehéztüzérséggel, mondjuk nálunk nem lehetett bejönni családnak, szóval nudizhattam. A 3. napon vettem fel a szopis melltartót.
2012. júl. 7. 12:51
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
Az első 1-2 napban örültem, hogy eljutottam a WC-ig, meg fürdeni (császáros voltam), eszembe sem jutott melltartót felvenni. Jól megfelelt a kórházi egy szál hálóing is. :) Aztán mikor már tudtam "futkosni" az első volt, hogy saját ruha, bugyi, melltartó (szopis), senki sem szólt érte.
2012. júl. 7. 13:39
 6/10 anonim ***** válasza:
79%

Nálunk abszolút nem foglalkoztak ezzel, sőt vizitkor bedugta a fejét az orvos, megkérdezte , hogy mindenki jól van e, de mire válaszoltál volna, már eltűnt...szóval nemhogy szólt volna a melltartóért..

egyébként rajtam sem volt, anélkül jöttem haza is, mert a 75 A kosaras méretem, megnőtt kb 85 b-re, ha akartam volna akkor sem tudtam volna felvenni... :DDDD

2012. júl. 7. 13:47
 7/10 anonim ***** válasza:
64%
Nekünk lehetett, nem is értem miért ne lehetne? A vizitnél is csak annyit kérdeztek, hogy minden oké e, de nem vizsgáltak soha. A saját dokim igaz, minden nap meglátogatott. Én nem vettem melltartót, mert elég volt a hálóing, aztán amikor hazajöttem 2 napig hordtam szoptatósat, de a kánikula miatt annyira beleizzadtam mindig, hogy tiszta kiütés lett a cicim alatti rész. Szóval azóta nem hordom, inkább szellőztetem a cicimet és azóta seltüntek a kiütések is.
2012. júl. 7. 16:25
 8/10 anonim ***** válasza:
64%

Én hordtam és nem akadályozta a tejbelövelést. Már a kórházban fejnem kellett annyi volt. Nekem is nagy a mellem, de a tejci miatt még nagyobb lett. Biztos nem bírtam volna ki melltartó nélkül. Szerintem vedd fel ha neked az a jó. Ha szóvá teszik mond meg, hogy neked erre szükséged van, mer nélküle fáj a hátad melled.

Könnyű szülést!

2012. júl. 9. 09:03
 9/10 anonim ***** válasza:
3 vagyok :) kösz a lepontozást,hiszen a válaszom tényleg nem volt hasznos,és még másokat is megbántottam......:D
2012. júl. 9. 11:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Én hordtam vékonyka kis melltartót, persze nem rögtön az elején, de mikor megindult a tejbelövellés, a mellem keményedett és dög nehéznek éreztem. Senki nem szólt egy szót sem.
2012. júl. 10. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!