Győrben akik másodszorra is császárral szültek. Kinél szültetek? Mi miatt lett ismét császár?
Szia, én most a harmadikat szülöm császárral augusztus végén.
Elsőnél Likár dr. volt az orvosom, Ő is műtött, másodiknál is Ő volt az orvosom, de szabin volt, így átadott Stummer dr.-nak, Ő műtött, most Fekete dr. az orvosom és nem megy szabira, tehát Ő műt :)
P4-es cyto miatt volt két conisaciom, és nem tágultam az első szülésnél, tehát rendesen indult, de császár lett a vége. Második már tervezett volt, a harmadik meg már egyértelmű...
Te kinél szülsz?
34 hkm
Igazából 15 évig volt az orvosom, más volt akkor, más most is. Jó orvos, nincs vele baj, de a fiatalabb orvosokba azt szeretem, hogy még nem a pénz felé orientálódnak, lelkiismeretesek, és segítőkészek.
Ilyen Fekete dr. is, ráadásul marha jó humora van, mindenre van valami vicces reakciója.
Sokan dicsérik, állítólag nagyon jól császároz.
Első voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!