Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Győrben akik másodszorra is...

Győrben akik másodszorra is császárral szültek. Kinél szültetek? Mi miatt lett ismét császár?

Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 01:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia, én most a harmadikat szülöm császárral augusztus végén.

Elsőnél Likár dr. volt az orvosom, Ő is műtött, másodiknál is Ő volt az orvosom, de szabin volt, így átadott Stummer dr.-nak, Ő műtött, most Fekete dr. az orvosom és nem megy szabira, tehát Ő műt :)

P4-es cyto miatt volt két conisaciom, és nem tágultam az első szülésnél, tehát rendesen indult, de császár lett a vége. Második már tervezett volt, a harmadik meg már egyértelmű...

Te kinél szülsz?

34 hkm

2012. júl. 24. 19:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem voltál megelégedve vele,hogy most mást választottál?
2012. júl. 24. 21:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Igazából 15 évig volt az orvosom, más volt akkor, más most is. Jó orvos, nincs vele baj, de a fiatalabb orvosokba azt szeretem, hogy még nem a pénz felé orientálódnak, lelkiismeretesek, és segítőkészek.

Ilyen Fekete dr. is, ráadásul marha jó humora van, mindenre van valami vicces reakciója.

Sokan dicsérik, állítólag nagyon jól császároz.

Első voltam :)

2012. júl. 24. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!