37 hetes vagyok. Ma voltam orvosnál már 1 újjnyira ki vagyok nyílva . Innentől mennyi még kb a szülésig az idő? Meg lesz a 3 hét vagy hamarabb is jöhet? Mostantól akkor folyamatosan tágulok?
Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 16:36
1/5 anonim válasza:
Nem biztos a tágulás üteme. Még simán kihúzhatod a végéig.
2/5 anonim válasza:
Szia! Én 36 hetesen egy ujjnyira voltam kinyílva, és ez a szülésig így maradt. A doki nem mondta, hogy ez rossz, vagy hogy előbb szülök. Kismamajógára jártam, ott nem csinálhattam bizonyos ászanákat (pl. törökülés, terpesz), mert az segít a tágulásban. Szerintem ne izgulj, a tested tudja mi neki a legjobb! Ja, én a 40. hétre szültem!
3/5 xStefix válasza:
Én először 26 hetesen, most 32 hetesen nyíltam ki. Az elsőt 9 nappal, a másodikat 3 nappal kiírás előtt szültem...
Ez semmit nem jelent.
4/5 anonim válasza:
Ez még semmi:)
Az első babámmal a 21.héten kinyíltam és túlhordtam.
A másodikkal a 9.héten nyíltam ki és őt is túlhordtam, a 42.héten kellett indítani.
5/5 A kérdező kommentje:
Oké.Köszönöm .:)
2012. júl. 2. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!