Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A fájásokat mihez lehet...

A fájásokat mihez lehet hasonlítani? Olyanok, mint az erősebb menstruációs görcsök?

Figyelt kérdés
2009. júl. 9. 10:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem először pont olyanok voltak, mint a menstruációs görcsök, csak rendszeresen jöttek 5-7 percenként. Azután egyre erősödtek, és sűrűsödtek. 12 órát vajudtam, de már a kezdettől ilyen sűrűn jöttek, csak azok még gyengék voltak.
2009. júl. 9. 10:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem olyan volt, igen. De van, akinek inkább nyilal az alhasa, hasogat.
2009. júl. 9. 10:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem olyan volt, mintha meg akarna jönni, derekfajas, alhasi fajdalom es szabalyos idöközönkent. Allitolag ugy csekkolhatod le, hoyg ezek mar tenyleg a fajasok, ha melegvizbe ülsz vagy zuhanyozol es ha attol elmulik, akkor meg nem voltak igaziak. Az igaziak nem mulnak el, söt erösödnek. Vagy (szülesznö tanacsa) enyhe görcsoldot lehet bevenni es ha ttol nem mulik akkor eljött az idö. :)
2009. júl. 9. 10:32
 4/9 anonim ***** válasza:
59%

Utolsó válaszolónak: Üzenem a szülésznőnek, hogy nekem mensikor sem használ a görcsoldó, nem hiszem hogy a jósló fájások elmúlnának tőle :D A meleg vízről én azt hallottam, hogy beindíthatja a szülést, úgyhogy szerintem azzal csak akkor próbálkozzatok ha már végképp nem bírjátok vagy túl hordjátok a babát.

Üdv. Minden jót! 39 hetes

2009. júl. 9. 12:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem nagy nyilaló fájások voltak, úgy lezsibbasztottak arra a kis időre, először 15 percenként épphogy pár másodperc hajnal 4 kor, majd 10 percesek dél tájban akkor már 1-2 percig is eltartott,és este 7- kor született meg. Az utolsó 1 óra volt a legborzalmasabb.
2009. júl. 9. 12:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia, nekem nem hasonlított a menzeszhez, pedig nagyon szoktam görcsölni. Eleinte a derekam fájt, aztán olyan érzés volt az utsó 1 óra mintha két satu húzná szét a derekamat és a csípőmet, hát az nagyon fájt, de megérte!
2009. júl. 9. 15:59
 7/9 A kérdező kommentje:

ha tényleg "csak" erős menstruációs görcshöz lehet hasonlítani, akkor elviselhető.

de az utolsó két hozzászólás nagyon durván hangzik!! :SS

2009. júl. 9. 18:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem csak a derekam fájt, a hasam nem, de az nagyon brutálisan, azt hittem, kettétörök, illetve, a kitolás meg olyan, mint a világ legeslegdurvább szorulása szorozva a végtelennel. Úgy érzed, szétszakadsz, de megéri!
2009. júl. 9. 22:26
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is a derekam fájdogált, majd fájt, utána nagyon fájt....

És így tovább.

nekem jól esett, mikor fájás közben a férjem nagyon erősen maszírozta a derekamat. A gerinc és a csípő között félúton, mindkét oldalt.

A kitolásról nekem épp a hasmenés jut az eszembe, az inger épp olyan volt.

Nagyon fáj, előtte nem tudja senki elmagyarázni.

DE megéri!!

2009. júl. 10. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!