Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan és mikor állapítják...

Hogyan és mikor állapítják meg a téraránytalanságot? Mit jelent pontosan?

Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:
47%

Uh-al.

Mi is császárra készülünk, mert a női hüvely 10 cm-re tud kitágulni. Ami azt jelenti, hogy ha a baba BPD értéke eléri a 100 mm-t, ami a két halánték között 10 cm-t jelent, nagyon vészesen fér ki. Nekünk a 38 hetesen megmondták, hogy elértük ezt az értéket. Így, mivel az első baba is császáros volt, esélytelen, hogy kibújjon.

De persze, ha extra nagy a súlya, akkor is ez van.

2012. jún. 21. 22:13
 2/5 anonim ***** válasza:

hát nekem a 36. heti uh-n már 99,2-es BPD-t mértek, szóval szülésre bőven túlhaladta a 100-at, de egy szóval nem mondták hogy emiatt megcsászároznak, (pedig én megkérdeztem) sőt nem is csináltak több uh-t

aztán mégis császár lett, mert kétszer leesett a szívhangja a vajúdás alatt, viszont a leleten már az szerepelt hogy téraránytalanság

2012. jún. 21. 22:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is vajúdás közben állapították amikor teljesen kitágultam,voltak rendes tolófájásaim és a baba mégsem fért ki,toltak a műtőbe.
2012. jún. 22. 09:24
 4/5 anonim ***** válasza:
90%
UH-gal is látják, de nálam az volt gyanús, hogy a baba feje a 39. hét végére se akart beilleszkedni a medencebemenetbe, így progi császár lett. És született egy 4700 grammos, 60 centis, nagyfejű bébikém.
2012. jún. 22. 13:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Nalam a vallszelesseg (babae)-csiposzelesseg (enyem) volt a donto, azt mondtak lehet kifer-lehet nem. Nagyon hatareset volt, igy nem kockaztattunk. Tul is hordtam es nem is illeszkedett be, semmi jel nem volt hogy ki akarna jonni. Kislanyom 20 honappal kesobb ugyan kisebb volt, de ot is tulhordtam, es azt mondtak hogy ennyire "friss" csaszarra nem adhatnak oxitocint.

Kerdezhetnek gyorsan valamit? Magyarorszagon mit adnak fajdalomcsillapitasra csaszar utan?

2012. jún. 22. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!