Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki mennyire ijedt meg vagy...

Ki mennyire ijedt meg vagy milyen reakciót váltott ki belőletek, amikor megindult a szülés?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt az első fájást vagy ha valakinek úgy kezdődött, hogy elfolyt a magzatvize.
2009. júl. 6. 13:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
én nagyon megijedtem!hajnalban folyt el a magzatvizem,és annyira megijedtem,hogy visszafeküdtem az ágyba, hogy én alszok tovább,mert nem akarok szülni!!:)
2009. júl. 6. 13:24
 2/12 anonim ***** válasza:

Szia,nekem is a magzatvizem folyt el és én is nagyon megijedtem,de ez para kb addig tartott még be nem értünk a kórházba.

Az előző hozzászólás aranyos volt:-D

2009. júl. 6. 13:32
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem is a magzatvizem folyt el, és az álmomból ébresztett fel, úgyhogy hirtelen jött. És előbb is a vártnál. Én az ágyat huzatoltam gyorsan le, de sok időm nem volt izgulni.
2009. júl. 6. 13:33
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem is a magzatvíz folyt el, de akkor még nem ijedtem meg. Akkor kezdtem el izgulni mikor beértünk a kórházba. Kb. egy fél óráig tartott, aztán megnyugodtam.
2009. júl. 6. 13:34
 5/12 anonim ***** válasza:
A magzatvizem folyt el zuhanyzás közben. Felsóhajtottam: "VÉGRE!!!". Nem ijedtem meg, pedig egyébként elég parázós vagyok. Akkor valahogy nem féltem.
2009. júl. 6. 13:36
 6/12 anonim ***** válasza:
13:32-es!köszi:)))
2009. júl. 6. 13:43
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem a magzatvizem kezdett folyni...én elsírtam magam. Kicsit megijedtem. Utána pedig lassan készülődtem. :)
2009. júl. 6. 14:43
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem a magzatvíz kezdett folyni, hát, volt hidegem is meg melegem is hirtelen:)
2009. júl. 6. 15:31
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem fájások kezdődtek, csak vigyorogtam idegességemben, hogy akkor most tényleg szülni fogok?!? Aztán burokrepesztés kellett, szerintem az szerencsésebb eset, mármint, hogy közvetlen születés előtt megy el a magzatvíz... Tágulásom is szépen haladt.
2009. júl. 6. 15:47
 10/12 anonim ***** válasza:
Én elöször azt hittem sosem alszom el aznap....forgolódtam mind egy grillcsirke, aztán pukkant valami és azt hittem bepisiltem. Na rögtön apa megnézte h mi a helyzet mert ugye pocaktól nem láttam hiába ültem fel. Nyugi nem pisiltél be, hanem magzatvíz elfolyt, mondta akkor kitört rajtam a rohangálás h jajj a betét kell, jajj a szülésznőnek telefon, jajj a csomagok, aztán mikor a betét átázott fél másodperc alatt rájöttem h minek kapkodni, megnyugodtam és örültem h szülünk :) Éjfélre beértünk és 4:52-kor megvolt a fiunk.
2009. júl. 6. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!