Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csaszarmetszes utan egy hetel...

Csaszarmetszes utan egy hetel verzik egy kicsit a hegem! Ez normalis?

Figyelt kérdés
Varatot mar kiszetek szombaton!Reggel este kotozuk!Agodnom kene?
2012. jún. 19. 21:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem normális. Miért kötözitek?
2012. jún. 19. 21:57
 2/16 A kérdező kommentje:
Dokim monta hogy reggel este betadinal kosuk at!
2012. jún. 19. 22:00
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem vérzett. Beszélj a dokival.
2012. jún. 19. 22:04
 4/16 anonim ***** válasza:

szia,

hát, nekem sem vérzett, pláne 1 héttel "szülés" után... nem is kötöztem, de a kórházban sem nagyon kötözték...

Jobb a békesség, amint tudsz, menj orvoshoz, azt javaslom.

2012. jún. 19. 22:42
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy normális. Nekem 3 császárom volt, 2.-3. nap már kötés sem volt rajta. A varratot 7 . nap vették ki, de nem vérzett egyáltalán, már előtte sem.
2012. jún. 19. 22:44
 6/16 anonim ***** válasza:

Szia, szétnyílt a sebed valószínűleg.

3 hete szültem, 2.császár volt, 7.napon volt varratszedés, mondta a doki hogy szétnyílt kicsit. Reggel-este kössem át, Betadine fertőtlenítő + Tetran por. Ezt csináltam 5 napig, nem segített. Vettem Curiosa gélt, már sokkal szebb, egyáltalán nem vérzik, de még szét van nyílva.

Amire figyelj: tartsd szárazon, víz ne nagyon érje (gyors zuhany, utána gyorsan de óvatosan szárazra törölni), és javaslom a Curiosa gélt. De inkább lásson orvos is. Én nem mentem vissza a dokihoz, van egy 2 éves lányom és a 3 hetes kisfiam beteg volt (Pestre vitték rohammentővel, de már haza hoztuk pár napja), ezért nem volt időm visszamenni. Majd a 6 hetes kontrollra elmegyek.

2012. jún. 19. 23:19
 7/16 A kérdező kommentje:
Koszi mindenikinek!!!Hat remelem nem lessz gond bellole!!!Nagyon felek!!!
2012. jún. 20. 06:44
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
nekem felszivodo varratom volt es nagyon sokaig verzett nehany ponton. Nehezen gyogyult, mert a hasamtol nem tudott levegözni. Ha az orvos szemmel tartja, akkor nem lesz gond. Nekem is valamivel atitatott kötest raktak ra, ami 2 het alatt gyönyörüen rendbe hozta. Utana meg sebhintöporoztam. 1.5-2 honap alatt jött rendbe.
2012. jún. 20. 06:56
 9/16 anonim ***** válasza:
szia, 6.vagyok, hogy vagy? Javul a seb?
2012. jún. 22. 05:56
 10/16 A kérdező kommentje:
Szia koszi jol vagyok!!!Egyenlore meg mindig olyan mint volt!!!De majd meglatjuk!!!
2012. jún. 22. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!