A pécsi Megyei Kórház szülészete átköltözik az Édesanyák útjára. Ki mit tud erről?

Én nem hallottam erről, fura...
A megyeit nemrég csinálták meg, bár most az édesanyák útját is felújították...
Én baromira nem örülnék, ha az édesanyákba kéne befeküdnöm a sörszagba...meg amúgy is igen kiesik mindetől...
De hát ki tudja a magyar egészségügy...

Köszönöm a válaszokat!
Én a kisfiamat 2007-ben az Édesanyák útján szültem, akkor még a régi a szülőszobák voltak! Hát olyan volt mintha valami vágóhídon lennék... Az ágyakat csak paravánok választották el egymástól, a berendezés legalább annyi idős volt mint a dédnagymamám, valami borzalom volt.
A gyerekágyas osztállyal meg voltam elégedve, és így hogy a szülőszobák is újak szívesen megyek oda második babámmal is!
Mindenkinek boldog babavárást kívánok, és természetesen a végére könnyű szülést! :)

Szia!
Én tavaly novemberben szültem az Édesanyák útján,és nagyon szépek a szülőszobák!
Amiben én voltam abban volt egy sarok kád is és ha gondolod akkor abban is lehet vajúdni!Mondjuk és az ágyat választottam!:)
Nagyon rendesek ott a nővérkék is és a dokik is!Én ügyeletesnél szültem,mert a dokim pont előtte nap rendelt és így nem jöhetett be,de meg voltam vele elégedve!
a csecsemős osztály is jó,és ott is mindenki "normális"!!
Mondjuk nem szeretik a kényes kismamákat,anyukákat!!Az NST-t és a POSE-t is ott csinálják,ahol az ultrahangot is!
Boldog babavárást és egészséget kívánok neked,és a picibabádnak is!!
8hós kislány anyukája!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!