Aloe Vera-s készítmény gátsebre - a First-ön kívül más is uolyan jó?
Figyelt kérdés
A legtöbben a First-öt ajánlották, de ha más is ugyanolyan jó, akkor nem adnék ki annyi pénzt érte. Ti milyen márkájút használtatok? (Vagy akár magát a növényt közvetlenül is fel lehet használni vajon? Van itthon...:)
Köszönöm!
2012. jún. 11. 20:45
11/15 anonim válasza:
Én a dm-ben vettem,és tökéletes volt,csak jóval olcsóbb.-)
12/15 anonim válasza:
Nekem sem jött be annyira a többi aloes készítmény. Azért e DM-es nem ekkora kiszerelés, mi anyuval közösen szoktuk megvenni, elsősorban sebgyógyításra, de a gátsebemre is ezt fogom használni, de a fertőtlenítést nem helyettesíti.
37 hetes kismama
13/15 anonim válasza:
Szia. Én 3hete szültem, és én Bepanthen Plus-t használtam. És nagyon jó volt a gátsebre, és a repedésekre.
14/15 anonim válasza:
Allergiás vagyok rá :S Arcomra fújva kivörösödik a bőröm, és égő érzés lesz.
15/15 anonim válasza:
Az teljesen normális, hogy először kipirosodik tőle a bőr. Mindenkinél ezt váltja ki aztán pedig megnyugtatja a bőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!