Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehetséges, hogy megjött...

Lehetséges, hogy megjött császár után négy héttel?

Figyelt kérdés

1 hónapos a lányom, tegnap elkezdtem menstruációszerűen görcsölgetni, picit a mellem is feszült, majd estére enyhén elkezdtem vérezgetni. Ma picit erősödött, pontosan ilyenek volta a ciklusaim egyébként.

Nem korai még, lehet ez menstruáció, vagy inkább nézessem meg magam az orvosommal?

Nem szoptattam sajnos egyetlen percig sem, és igazából egy hétig véreztem szülés után.

2012. jún. 9. 20:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A császár nem számít ebből a szempontból.

Két lehetséges verzió van:

a tisztulási vérzés utózöngéje (ha egy héttel ezelőtt még volt valami barnázás pl, mert sokszor egy hét szünet után is újra kezdődik)

vagy megjön.

2012. jún. 9. 21:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hat, nekem utana hattal megjott... lehet, de ha rosszul vagy, inkabb doki
2012. jún. 9. 21:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 4 hétig tartott a tisztuló vérzésem.Rá 1 hétre megjött a rendes menstruációm.

Lehetséges igen,hogy a rendes menstruációd jött meg.

Én is császárral szültem.

2012. jún. 9. 21:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok, nem fáj semmim, és szerdán amúgy is megyek az orvosomhoz, ha meg valami nem stimmel, akkor hamarabb is.
2012. jún. 9. 21:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem császár után a 4. héten jött meg először,pedig szoptatok.
2012. jún. 11. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!