Sokszor olyan érzésem van ,mintha a baba ki akarna nyúlni ott lennt.Nyilaló, szúró érzés.Lehet,hogy nem Ő csinálja ,hanem kezd nyílni a méhszáj és azt érzem?
2008. ápr. 26. 09:03
1/9 Tóth Tímea Judit válasza:
Mennyi idős vagy?
2008. ápr. 26. 09:22
2/9 anonim válasza:
Szia! Szerintem biztos! Mivel én is éreztem. Föleg este és elég erösen , és amikor 1 hét mulva mentem a dokihoz már 1100 volt. Elötte meg 2100. 39 hetes vagyok
2008. ápr. 26. 09:41
3/9 anonim válasza:
én is érzek ilyet az utóbbi pár napban. Szerintem tuti azt érezzük. Na mostmár kíváncsi lettem én is, hogy vajon menniy a méhszájam, mármint számokban kifejezve.
Nekem is olyan érzés, mintha ki akarna nyílni ott lent, de nem. (remélem). de tényleg mennyi idős is vagy?
üdv.: 35 hetes kismama
2008. ápr. 26. 10:35
4/9 anonim válasza:
mondjuk még csak a 26.hétben vagyok, de kérdeztem a dokim, hogy érzem-e ha nyílik a méhszájam.azt mondta nem lehet érezni:s
ezek a szúrkák, nyílalások attól vannak, hogy a baba mozog és ideget ér...stb...
boldog babavárást mindenkinek
2008. ápr. 26. 10:49
5/9 anonim válasza:
Én az utolsó 3 hétben majd meghülyültem ezektől az érzésektől, de teljesen zárt méhszájjal fektettek be a 41. héten. Kenőcsöt és oxytocint kaptam hogy elkezdjek tágulni. Csak a baba feje mozgott ide-oda, de attól még nem nyílik a méhszáj (4350 gramm volt a baba).
2008. ápr. 26. 11:05
6/9 A kérdező kommentje:
38 hetes vagyok.
2008. ápr. 26. 12:14
7/9 anonim válasza:
A második válaszoló vagyok! Én megkérdeztem és azt mondták hogy a baba helyezkedik. Vagyis a buksiát helyezi be a 2 csont közé, ezt érezzük.Hozzáteszem nekem már nagyon lent van a buksia. A doki meg is lepödött rajta.
2008. ápr. 26. 12:33
8/9 Tóth Tímea Judit válasza:
Én 20hetesen éreztem ilyeneket,mondtam az orvosnak még mosolygott is hogy az nem lehet.Megvizsgált és bizony a külső méhszájam megnyílt.Szigorú pihenésre ítélt!üdv 29.hetes kismama
2008. ápr. 26. 12:46
9/9 anonim válasza:
valóban nem a méhszáj nyílását érzed, én is ezt ittem de a doki is meg szülésznő is azt mondták, ez a baba feje ahogy töri az utat lefelé, illszkedik be a csontos medencébe. pocsék érzés, de valahogy mégis jó:)
hajrá!!! ja én 37. héttől éreztem, 41 hetesen szültem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!