Amikor tolófájásaitok voltak, ti duplán nyomtatok? Vagyis egy fájással két nyomás? Nekem úgy kellett.
Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 12:11
1/10 anonim válasza:
Nekem 3 nyomás is belefért egy fájásba. Nem mindegyikbe, de amikor jól vettem a levegőt, akkor belefért.
2/10 anonim válasza:
ahogy az első v. irja egy fájásnál 3 nyomás kétszer levegővétel fej hátrahajtva. utánna kifújás mély légzések.
3/10 anonim válasza:
nekem is belefért 3...így 3 fájásra meg is lett a fiam, ez kb 9 nyomást jelentett.
4/10 krisztivan válasza:
Nekem 2 fért bele,de én már addigra nagyon elfáradtam:-))
5/10 anonim válasza:
én is csak kettőt tudtam nyomni,a szülésznő meg is kérdezte hogy nem tudok többet?tudtam volna ha segít megtartani a hátam vagy ha az ágy nincs teljesen leengedve.
6/10 anonim válasza:
Nekem azt mondták, hogy 3x nyomjak egy fájásnál és 3 vagy 4 fájásra meglett a kislányom.
7/10 anonim válasza:
Nekem is egy fájásba 3 nyomás fért bele, és 3 fájas alatt lett meg a fiam. A fejemet tartotta a párom, az is nagy segítség volt.
8/10 anonim válasza:
én egyet nyomtam egy fájás alatt és még így is három nyomásra meglett.
9/10 anonim válasza:
Lehet h ez a nyomás erősségétől is függ, mert én 1-1- et nyomtam csak és a szülésznő tökéletesen meg volt elégedve velem:) 4. nyomásra meglett a babóca....
10/10 anonim válasza:
Egy fájás alatt 3x kellett nyomnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!