Most péntekre (júli.3. ) vagyunk kiírva. Mikor lesz ebből baba?
A tegnapi vizsgálat szerint a méhszájam még hátul van, nincs nyitva.
A vizsgálat nem volt túl kellemes, és miután hazamentem kb. egy órán keresztül 10 percenként éreztem méhösszehúzódásokat.
Azóta viszont csak rendszertelenül, és ritkábban érzek méhösszehúzódást.
A mellbimbóm viszont nagyon érzékeny lett, sőt tegnap este még szúró fájdakmat is éreztem benne.
A székletem egy kicsit puhább az átlagosnál, de nem hasmenés jellegű.

szia! én júl. 4re vagyok kiírva. ma vizsgáltak, de semmi, a vizsgálat után kicsit görcsöltem pár percig, de semmi. kitartás, soha nem lehet tudni, elég egy stressz, egy amniocentézis pénteken, vagy egy időjárásváltozás. én azt hittem örülhetek ha 36. hétig kihordom, mert korán kinyílt a külső méhszájam, erre, még mindig változatlan minden, így már nagyon várakozó állásban vagyok én is.
könnyű szülést! üdv.39+3hetes kismami

én 8.-ra vagyok kiirva 2110-es volt a méhszájam másfél hete,tele vagyok alhasi görcsökkel,aztán ennyi,a szülés bármikor beindulhat igazából,nekem az első kettőnél semmi tünetem nem volt előtte még jóslóim sem voltak és egyszercsak megindult és zárt méhszájjal indult.most vannak jóslóim de akár jövő hétig is egyben lehetek még:)
kitartást!már nem sok van hátra!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!