3 napja elment a nyákdugom, ma 2 orán át 10 perces fájásaim voltak. Most meg semmi? 39 hetes vagyok
Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 21:02
1/2 anonim 

válasza:

Nekem a 3.babánál volt ilyen elhúzódó vajúdásom, amikor hol volt fájásom hol nem. Ez miatt ne aggódj, mert legalább nem egyhuzamban és egyfolytában tágulsz, hanem szép szakaszosan amit jobban el lehet viselni. Bár rossz, mert tényleg minél hamarabb jó lenne megszűlni és túllenni rajta, de utólag visszagondolva jobb volt hogy ilyen módon pihent a szervezetem. Több erőd marad a kinyomáshoz. Sok szerencsét neked és egészséget nektek!
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2009. jún. 29. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!