Vajon ez a varrat kilokodes? Kell valamit tennem?
Figyelt kérdés
2 hete szultem, gatmetszesem nem volt, csak belul varrtak harom oltessel. a dokim a korhazban azt meg azt mondta, hogy ezt majd nem kell kiszedni, ezert ugy gondoltam hogy felszivodo varrat van bennem (nem is tudtam, hogy van olyan, hogy kilokodo..) de most hirtelen "elokerult" egy fekete damilveg... ez valoszinuleg normalis? elegge megijedtem amikor meglattam, de fajni nem faj...2012. máj. 26. 21:54
1/4 anonim válasza:
Ilyen műtétem nem volt (meg nem is lehet :D ), de a felszívódó varratnak nálam csak a belső része szívódott fel, ami kint volt az simán leesett, szerintem normális.Ű De nem tart semeddig felhívni a dokit és megkérdezni.
3/4 anonim válasza:
Nekem kb. 3 héttel utána kezdtek kis szürke/fekete cérnák kipotyogni. Az 5 darab külső varratot kiszedték. Nekem nagyon sok kb. 10-15 ilyen jött ki pár napig... nem tudom hány belső varratom volt egyébként. Valószínű sok. De kb. 6 héttel a szülés után már minden a régi volt, azóta sincs problémám.
4/4 anonim válasza:
Teljesen normális,nekem sok volt sorban potyogtak ki az 5. héten esett ki az utolsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!